אשתי ואני נשואים כ3 שנים + תינוק.
כמות הפעמים שקיימנו יחסי אישות הוא דו-ספרתי נמוך, אף פעם לא בהנאה (סליחה אם זה גורם צער לאנשים המתקשים להביא ילדים).
בהתחלה (שבוע-שבועיים ראשונים לנישואין) ממש הייתי בעניין ולאט לאט זה נהפך ל"זה לא הגיוני שאנחנו לא מקיימים עדיין" ולאט לאט ככל שהזמן עבר נהפכתי לאדיש לגמרי לנושא.
אשתי מנגד מעולם לא חוותה חוויה מינית, בהתחלה היה לה ממש ממש קשה ולא ציפתה לזה בכלל ולאט לאט אחרי כמה טיפולים עם סקסולוגית אנחנו במצב שגם היא לא מצפה לזה עדיין, אבל לפחות כבר לא קשה לה עם הרעיון.
בשלב הזה היא זו שניסתה לדחוף לטיפול ואני כבר הייתי out, חסר מוטיבציה לגמרי.
גם לא הרגשתי שאנחנו מתקדמים יותר מדי עם הסקסולוגית.
הגענו למצב שאתמול (כ4 חודשים אחרי הלידה) דיברנו על היחסים בינינו שב"ה המצב טוב בינינו ואנחנו "זוג חמוד" וכיף לנו יחד אבל הכל בצורה אפלטונית.
קלטתי שהסיבה היחידה שאנחנו תופסים את המצב המיני שלנו כבעייתי היא "כי אומרים שזה רע" ו"אומרים שזה הדלק לנישואין, אז כנראה צריך לטפל בזה".
הבנתי שהגישה השכלית, עם כל כמה שאני מאד הולך איתה לא כזה עובדת עליי, בטח כשהמצווה היא סיפוק האישה ושהיא לא מצפה לזה ממני כל כך.
היא כן טענה "אבל זה רע שאנחנו התרגלנו למצב", אבל גם זה בגלל שאומרים, לא כי היא ואני מבינים למה.
להבדיל (או שלא), זה קצת מרגיש לי כמו זרע לבטלה... אין הסבר לוגי/מדעי/פסיכולוגי שמסביר למה זה רע, אלא שיש "רק" את הציווי האלוקי ולכן המוטיבציה צריכה להגיע מ"כי זה דבר ה' ".
אבל במקרה שכאן - לא מצליח למצוא את המוטיבציה.
אשמח להארות או הפניות. מבין שהבעיה שלנו היא הפוכה כנראה מרוב האנשים.

תגובה נפלאה