היי חברות,
רציתי לשתף שבעלי כבר תקופה לא קובע עיתים לתורה, לפחות לא שאני רואה, אולי פה ושם קצת בעבודה אבל לא יוצא לי לראות לימוד, כשהוא בבית הוא בדרך כלל נח עם הפלאפון, עכשיו למשל רואה האח הגדול נראלי ופשוט נצבט לי הלב כי לא היינו במקום הזה, אני בעצמי רחוקה מלהיות צדיקה אבל כשהתחתנו בעלי היה בישיבה ופתאום לראות אותו מכלה את הזמן הפנוי במקום ללמוד ממש ממש כואב לי ואני לא יודעת איך להעיר בצורה שלא תפגע כי תמיד כשניסיתי זה יצא שזה פגע בו.
אציין כי בעלי ממש לא בטלן הוא אדם חרוץ, עובד קשה למחייתנו, מפרנס יחיד וגם עוזר מלא בעבודות הבית ועכשיו עם התינוק החדש ממש אבא למופת ובעל מדהים!!
אבל... קשה לי שכשיש את השעות הפנויות... אני כבר לא רואה אותו פותח איזה ספר.. כי הוא כן היה שם ואני גם בטוחה שלו עצמו זה מפריע שנכנס ללופ הזה של מירוץ החיים וקצת איבד את העיקר.
בתוך תוכו הוא מחובר וכל פעם שאני רואה אותו מתפלל זה פשוט בכוונה עצומה ואני נפעמת מהחיבור שלו, אבל אני ממש הייתי שמחה לראות התמדה.. יודעת שאין לי זכות לשפוט אבל הייתי ככ שמחה לעצות איך לחבר את הבעל ולהדליק בו את אש התורה מחדש. אני יודעת שזה לא התפקיד שלי להיות השר של אלוקים אבל בכל זאת חכמת נשים בנתה ביתה ואולי יש דרכים בנועם... 💗💗 אשמח לעצות.
נ. ב. עכשיו כשיש תינוקי עוד יותר חשוב לי העניין הזה של לא לראות תוכנית ריאליטי וכו.. אין לנו טלוויזיה אבל לא באלי שיהיה בבית גם בפלאפון, סתם בזבוז זמן.. וטמטום שואב... וגם מפריע לי שכבר שנה אני מבקשת שישים סינון והוא לא שם.
ואולי גם קשה לי לפעמים לראות בטלה כי אני אדם שחייב להתעסק תמיד במשהו, בין אם זה לימודים או סדר בבית או משו.. לא יודעת.. סתם עצבות.. תודה למי שקראה ❤️

)