מסבירה: אני עכשיו בטיפולי פוריות ובסבב הזה אמרו לי לקחת גלולות יסמין לעשרה ימים, החל מהיום הרביעי של המחזור, ואז לעשות הפסקה של יומיים ולהתחיל את הזרקות ההורמונים. אמרו גם שצפוי דימום כשמפסיקים גלולות יסמין.
דיברתי עם מכון פועה לפני כמה ימים לגבי תשעה באב, אז שאלתי כבר לגבי הדימום הצפוי, מתי זה יהיה דימום אוסר.
בהתחלה הרב אמר ש אחרי עשרה ימים של גלולות יהיה דימום שהוא כמו מחזור ממש ולכן אוסר. אח"כ הוסיף שאם בכל זאת זה יהיה רק כתמים אז להתייחס כמו לכתמים ואם צריך להתייעץ.
עכשיו, סיימתי את הגלולות כבר במוצש, ומיום ראשון לא לקחתי. היו לי כאבי בטן כמו של תחילת מחזור כבר כמה ימים, ומעט כתמים שברור לי שלא אוסרים. הבעיה היא שמהיום כאבי בטן קצת יותר מורגשים ודימום שהוא לא כמו מחזור עדיין מבחינת כמות.
אני עם תחתונית שחורה ודי לא נוח לי, אם הייתי יודעת שאני בתחילת מחזור אז פשוט הייתי משתמשת כבר בתחבושת או טמפון והייתי יודעת שאנחנו בטוח אסורים.
כרגע התחתונית עדיין בסדר, אם הדימום יתחזק אהיה צריכה תחבושת אבל כרגע אם זה נשאר ככה- אז אנחנו לא אסורים?
המדד האם זה דימום ממש, או כתמים שאפשר 'לא לראות' זה האם תחתונית מספיקה? יש איזה מדד אחר?
ממש קשה לי כבר עם חוסר הוודאות ומצד שני לא רוצה סתם להחליט שאנחנו אסורים...
סליחה על האורך ותודה

) והילדונת נשארה ממש עד הסוף ונרדמה ברגע שהשכבתי אותה, שזה היה כיף. הבנים נשארו לומר שיר השירים אחר כך. שניים הלכו אחר כך לישון (כדי להתעורר מאזעקה שעתיים לאחר מכן🥴) ושניים אחרים נשארו ערים כמעט כל הלילה🤭 (והפסידו סעודת בוקר, שלאחד מהם זה לא בא בטוב, אבל בסוף הוא התגבר על זה...)