בעלי מאד אוהב וגם ממש צריך לצאת מהבית, כל יום, כמה פעמים ביום. לא מספיק לו הדברים הרגילים של היום יום, לימודים ועבודה. הוא צריך גם להתאוורר.. וזה יוצר מצב שהוא יוצא מלא בערבים. או להליכה קצרה, אופניים, מפגש עם חבר. בהתחלה כשהתחתנו זה היה לי ממש ממש קשה, אבל התרגלתי וגם הבנתי את הפער והצורך שלו, אבל מה שנראה לי בעיקר מפריע לי זה שלא חשוב לו נגיד לחזור הביתה מיד אחרי יום שלם שהוא לא היה בבית. לדןגמה היום נפגשנו רק בבוקר, ועכשיו הוא סיים מבחן בלימודים והוא שאל אותי אם הוא יכול לצאת קצת עם חבר לחגוג את סיום הסמסטר. ומפריע לי שאין לו צורך קיומי לחזור הביתה מיד. לא חסר לו? אם אני יוצאת בערב או לא נפגשת עם בעלי מלא שעות, אני בחיים לא ארצה להתעכב עוד. ותמיד יש לו סיבות מאד מוצדקות. הוא צריך להתאוורר, ואני מנסה להבין את זה, אבל מתאבלת שאין לו רצון חזק קודם כל להיות בבית. אני לא רוצה שהוא יהיה בבית בניגוד לרצונו. אני רוצה שהוא ירצה להיות בבית הרבה זמן, איתי, ובמיוחד אחרי שלא התראינו הרבה זמן, אבל לא רק.
אם אני רק אגיד מילה או אעשה פרצוף, הוא מיד יחזור, אבל שוב, זו לא הנקודה..
ואנחנו גם יוצאים ביחד לפעמים, אבל הכי כיף לי בבית, לא צריך בייביסיטר, לצאת כשעייפים וכו.. השגרה זה הבית.