פתחתי ניק חדש כי אני רוצה להיות ממש אנונימית. אני מרגישה שאין לי חברה, אני בגיל כזה בעייתי שרוב החברות שלי או נשואות עם ילדים או יוצאות ברבאק ובכל מקרה כולן סוג של מסודרות על החיים שלהן, עובדות וכו'
אני גרושה וגרה לבד, לצערי עם המשפחה אין כל כך קשר ותמיכה והם גם לא המענה שאותו אני מחפשת.
אני מוצאת את עצמי פשוט משועממת! אני לא רוצה קשר זוגי עכשיו ומרגישה שאני פשוט חייבת חברה. לא יודעת איך, איפה, באיזה מסגרת וקונסטנלציה למצוא את זה. מרגישה שכבר פספסתי את הרכבת בתחום הזה ואיפה בדיוק אני ארכוש עכשיו חברויות שהן מתאימות לי (כלומר לא נשואות, כאלה שעדיין לא עובדות או לומדות רציני).
עזבתי את העבודה כי אני מרגישה שאני צריכה משהו אחר כרגע אבל גם כשעבדתי הנשים שם היו שוב, נשואות עם ילדים מבוגרות הרבה יותר ממני.
נסיבות חיי הביאו אותי לזה שלא השקעתי בצד החברתי יותר מידי, תמיד הייתי מאוד מקובלת והיו לי כמה חברות טובות אבל לא השכלתי לפתח מיומנויות חברתיות רחבות יותר או לייצר לעצמי חברויות גם של סתם. החברות הטובות שלי הן חברויות עומק שזה נהדר אבל לפעמים צריך גם פרווה. פשוט שתהיה חברה. אותן נסיבות גרמו לי להיות בוגרת מאוד לגילי ויצא שבזמן הנערות הייתי מאוד בוגרת ועכשיו אני חווה משברים שחברות בגילי לא חוות בכלל ולכן אני מרגישה בין הפטיש לסדן. חשבתי על כל מיני אפשרויות כמו ללכת למדרשה ואז שם להכיר, או לנסות עבודה של צעירים יותר ושם להכיר חברות. אבל מרגיש לי שזה לא אני, אני באמת בשלב אחר בחיים (למשל מתגרשת כשחצי חברותיי עדיין לא נשואות, או מתנהלת עצמאית לגמרי בחיים כשמי שלא נשואה עוד גרה אצל ההורים וכו'), משקמת אותם כרגע ושמחה בזה מאוד. אבל החברה חסרה.
אין לי עם מי לטייל, לעשות שבתות (לרוב עושה לבד), לחלוק חוויות, או סתם להרגיש שיש לאן ללכת ולא להיות לבד.
אין לי קבוצת שווים. ואני יודעת שאולי אני כבר בגיל שפחות אמורה להתעסק בזה אבל כמו שאמרתי, בתקופת הנערות שכן הייתי אמורה להתעסק עם זה לצערי היו לי התמודדויות אחרות שהייתי צריכה להתעסק איתם ולכן הצורך הזה נדחה ומסתבר שהוא לא נעלם ואי אפשר לעבור שום שלב בהתבגרות. יש לי נגיד 2-3 חברות מכל מקום: אולפנה, שירות, לימודים וכו' אבל אין קשר ביניהן וכך אני מרגישה לא שייכת לכאן או לכאן.
חשבתי גם על דירות רווקות או להתגורר בביצות וכאלה אבל לא יכולה ממש להתרחק מאיפה שאני גרה כי אז הקשר עם המשפחה עלול להתנתק לגמרי וגם לא בטוחה בכלל שאוהבת את הביצות בירושלים גבעת שמואל. יש מקומות כאלה גם בערים אחרות?
כתבתי לפריקה ושיתוף של הצער שלי בזמן האחרון. ואולי יש לכם גם רעיונות בשבילי.