פוסט בלי דאגות, בלי שאלות, בלי צער וכאב.
קמתי הבוקר פשוט מאושרת.
כל כך הרבה זמן חויתי תקופה של כאב וצער שפשוט שכחתי מהי שמחת חיים ומזה אושר אמיתי ולפתע זה הגיע אליי בלי שום הכנה.
אני לא יכןלה שלא להרים את הראש ולראות את כל הטוב שבורא עןלם שולח אליי.
תמיד אמרו לי שמתוך החושך הנורא יגיע האור, שהשם פותח את ידיו הוא משביע לכל חי רצון וכשיגיע הרגע שלי אני אדע
אז הנה אני כאן, בשביל להודות, להלל ולשבח את נפלאותיו של בורא עולם.
שזיכה אותי בהיריון ככ מבורך שב״ה ותודה לאל מתקדם יפה.
שכל בדיקה שאני הןלכת אני שומעת ״הכל תקין״ ואני מסרבת להאמין.
שזכיתי לבעל יוצא דופן שכל כך אוהב, דואג ושומר עליי יום יום שאני פשוט מאוהבת בו מחדש גם אחרי 12 שנים של זוגיות.
זכיתי לצמוח ולגדול עם אהבת חיי מגיל 17 ולהתאהב בו כל פעם מחדש זה לא מובן מאליו.
שבורא עולם פותח לי דלתות בעבודה גם כשאני לא מבקשת ומצפה- זה קורה שוב ושוב פעם אחר פעם.
שהגענו למקום (כרגע) הכי שלו, רגוע, כיף ואמיתי מצפים ונרגשים לקראת העתיד.
ומי יתן שהשנה שבה אנחנן עוברים עשור לגיל 30- זכינו שתאריך הלידה יהיה בדיוק התאריך יום הולדת שלי.
שבשנה הקודמת לא זכינו לחגוג אלא לבכןת מצער והשנה אנחנו בע״ה נזכה לסגירת מעגל ושנה של שמחה.
אני מאוהבת ביצור הקטן שבתוכי- וכל בדיקה אני מתרגשת מחדש לצפות בה במסך - לא חשבתי שאצליח להתרגש ככה אחרי מה שעברתי אבל מהרגע הראשון התאהבתי אני מודה.
מרגישה שהלב שלי מתמוגג מאושר ואין אלא להודות לבורא עןלם שתמיד שמר עליי, שמע את כאביי ולא שכח אןתי.
אני יןדעת שעוד מוקדם- ואני מאוד נזהרת עם הציפיה אבל רוצה להאמין שהכל יהיה טוב הפעם ואזכה לחוות להיןת אמא סןף סוף בפעם הראשונה בצורה אמיתית.
ולכן יקרות שלי-
רוצה לומר תודה על הכל, כמה שאתן מדהימות וכמה מדהים הפורןם הזה שבאמת הציל את חיי וספג את כאביי לא מעט פעמים.
ולכל מי שנמצאת בשעת צרה כזו או אחרת- אני רוצה לומר שבורא עולם רואה ושומע הכל גם אם נדמה שלא.
אני ההוכחה לכך! והלוואי שאזכה לרשום פוסט סגירת מעגל בעוד 5.5 חןדשים בלי נדר.
שתהיה שבת שלןם ומבורכת לכולן.
אוהבת אתכן.
❤️
איזה כיף שאת שמחה וטוב לך