כמה דברים.
לגבי הריחוק שהרגשת, טבעי ומובן. לפעמים זו סוג של דרך להתמודד עם הריחוק הפיזי ולפעמים פשוט יש תקופות כאלו. מה שצריך לדעת זה שזה תקופה, זוגיות היא לא סטטית וכמו שיש תקופות שבהן אנחנו מרגישים שממש טוב לנו, יש גם תקופות פחות טובות. זה בסדר. לפעמים יש סיבה ואפשר לפתור את זה, ולפעמים זה פשוט ככה.
לגבי מה שקרה אחר כך, גם כן מובן מאוד. משיכה פיזית הרבה פעמים קשורה להרגשת קרבה, הרגשת שאתם רחוקים, ירד לך החשק.
לגבי זה שהכל נגמר עוד לפני ש.. הכל טוב. בעלך לא צריך להתבייש. יכול להיות שזה מבאס, אבל אין כאן שום דבר אסור. זה לא נעשה בכוונה, קורה. הוא אוהב אותך, נעים לו איתך, איזה כיף

אם זה קורה עוד הפעם, וזה לא מתאים לכם, אתם יכולים לחשוב מה גורם לזה והאם אפשר לנסות למנוע את זה. אבל ממש לא צריך להרגיש בושה מזה, ואת לא צריכה להיות מאוכזבת מבעלך בגללך. זה הכי טבעי בעולם.
לגבי מה לעשות.
קודם כל, את כותבת שזה פעם ראשונה שזה קורה. מצויין!
לא הייתי מתחילה להשליך מפעם אחת על כל הפעמים הבאות. את אומרת "זו לא אותה משיכה, זה לא אותו כיף". הכל בסדר? את תמיד שמחה ומאושרת? תחשבי על תחביב שיש לך, תמיד יש לך כוח אליו? לא תמיד. אולי רוב הפעמים, אבל אנחנו דינמיים, משתנים. הציפייה שהכל תמיד יהיה טוב וזורם רק גורמת לנו להתאכזב. להיפך, זה שעד עכשיו הכל היה טוב זה ממש לא מובן מאליו!
זה לגמרי לגיטימי מה שאת מרגישה, אבל לא הייתי נלחצת מזה יותר מידי.
ממה שכתבת לא ברור האם שיקפת לבעלך מה שאת מרגישה.
הרגשת שאתם רחוקים, ניסית ליזום כל מיני דברים - מהמם.
אבל שאלת אותו מה הוא מרגיש? איך הוא חווה את זה?
לפעמים משהו מפריע, יכול להיות שזה אפילו משהו שלא קשור אלייך, אבל זה משליך על כל ההתנהלות.
כנ"ל גם לגבי החשק שלך, אם התאים לך להמשיך בשביל בעלך, בסדר גמור. אבל חשוב לשקף לו מה את מרגישה, היית רוצה שבעלך ימשיך רק כדי לא לאכזב אותך? אני מניחה שהוא רוצה לשמוח ביחד איתך, אל תסתירי ממנו מה את מרגישה.
לסיכומו של דבר:
א. כל הרגשות לגיטימיים. אנחנו בני אדם ומטבע הדברים אנחנו משתנים.
ב. לדבר ולשקף. לנסות לראות מה בן הזוג שלי מרגיש וחושב, מה מתאים לו.
ג. לא להיבהל אם בקשר האינטימי דברים לא מתנהלים תמיד אותו הדבר. זה משהו שלומדים ככל שעובר הזמן, מתקנים ולאט לאט מכירים טוב יותר. יש לכם בע"ה עוד הרבה שנים ביחד, אז גם אם פעם אחת הייתה מבאסת, תמיד אפשר לשנות בפעם הבאה.