היי
הריון ראשון נקלטתי ממש מהר בלי בעיות.
מנסים עכשיו להכנס להריון שני . (אנחנו בתחילת שנות ה30 שלנו , פחות מ35 . לא אמור להיות ענין של גיל) .
כבר 4 חודשים שלא צלחו (אחד מהם אולי לא מספיק מדויק היה). אני יודעת שזה לא הרבה זמן במושגים של הריון אבל בכל זאת אי אפשר שלא לפחד מה מצפה לנו.
עשיתי דיקור לפני חצי שנה וזה סידר את המחזור. שנים לא היה לי סדיר.
הוא מגיע עכשיו כל 28-30 יום בול . גם הביוץ מסודר נהיה בחודשים אחרונים מה שמקל על לדעת מתי לנסות.
אחרי כל ביוץ ונסיונות, שבוע אחרי בערך - אני מרגישה כאבים כמו שהיה לי בחודש שנקלטתי להריון ראשון. דקירות כאלו ואז בתאריך המיועד מגיע המחזור אבל בכאבים ממש חזקים והרבה דימום. לפני הנסיונות מעולם לא היו לי מחזורים כואבים. אולי זה פסיכולוגי ? אולי כן יש הפריה אבל זה לא מצליחה להתפתח להריון ?
חוששת בעיקר כי עברתי קיסרי חירום ואני יודעת שלפעמים זה מסבך. גם התזונה שלנו לא משהו בחודשים האחרונים בגלל עומס .
לא יודעת למה לשייך את זה כבר.
רופאת נשים אומרת כמובן שזה מוקדם ולפני חצי שנה אין מה לדבר על בעיה .
חוששת מאד שהולכת לעבור בדיקות כואבות כמו צילום רחם ואני רגישה מאד. אולטרה סאונד רגיל אצל רופאת נשים מאד כואב לי. יש היסטוריה של וגניזמוס גם.
אני מותשת ועיפה ועצובה. אני יודעת שזה באמת יכול להסתדר ברגע ולא בטוח שנצטרך להכנס להליך של בדיקות וטיפולים . קשה לי להתנתק מהלחץ והעצב וזה בטוח לא תורם לכניסה להריון. לא רוצה שהילד שלי ישאר לבד. לא חשבתי בחיים שאם בהריון ראשון לא היתה בעיה, בשני פתאום נחווה משהו כזה .
אשמח לכל עצה - מישהי חוותה דברים מוזרים אחרי נסיונות כל חודש ומחזור כואב אבל בכל זאת זה לא היה הריון ?
תודה מראש לכל מי שקראה עד פה