אז עברתי הפלה לפני ארבעה חודשים אחרי שנה ושמונה חודשים שמנסה להכנס להריון לפי דעת כול הרופאים הורמונים לבד כבר לא מספיקים וצריך לעבור להזרעה בעלי מתנגד מאד גדול לעניין רוצה לנסות טבעי ולי כבר נמאס לחכות במיוחד קשה לי אחרי ההפלה
ֿובעלי פשוט אטום ולא מבין את זה החליט שהוא רוצה להתקשר לרב מסויים וספציפי היום בבוקר דיבר איתו 2 דקות מתוכן הרב לא הבין כלום בהתחלה חשב שאני רוצה למנוע בגלל ההפלה ואז אמר להקשיב לרופאים ואז כשבעלי אמר לו שאני רוצה הזרעה אמר בשום אופן לא לנסות טבעי אפילו לא הבין כמה זמן אנחנו מנסים מה הנתונים כלום שיחה של 2 דקות מבולבלת לגמרי
ֿובעלי אומר הנה את רואה אסור הזרעה ואני מתוסכלת אומרת לו אתה לא רואה שהוא לא הבין כלום מהשיחה אפילו לא את הנתונים הטכניים אין לו רקע או הבנה בנושא פוריות אלא רק ברפואה כללית אבל לא בפריון
ֿבעלי לא מוכן אפילו לשמוע על מכון פועה
ֿולא על אף אחד אחר פשוט בוכה ומתוסכלת מנסה להסביר לבעלי שהרב לא הבין כלום ואפילו לא דיברתי איתו הוא רואה אותי בוכה ומתוסכלת ואומר לי זה בסדר שאת כועסת כי לא שמעת את התשובה שרצית
ֿפשוט בא לי לצרוח …….
ֿתעזרו לי להבין איך להרגיע את הסיטואציה כי אני על סף של להגיד לו שיצא מהבית לא יכולה לראות אותו קצת רגישות אלוקים
ואני כולי עם זריקות של הורמונים כאילו מה נסגר איתך