לא עושה נסיונות על החיים שלי, אין עליו אחריות ובינתיים רק נזקים ותופעות לוואי שעוד לא יודעים את היקפם. לא מאמינה שזה מה "שהוציא אותנו" מהסגרים, ועוד יותר מחשידה אותי התעמולה המאסיבית בנוגע לחיסון, ובכל מקרה החיסון לא באמת מונע מלהדבק או להדביק ולא מוריד ממני את החובה לשמור מרחק או ללכת עם מסכה במרחב סגור.
אה, ואין לי אמון במטרד הבריאות לא הישראלי ולא העולמי ואיכשהו הכל מסריח בסיפור הזה פה. אבל מי שהתחסן כי הרב אמר לו מבחינתי ה' ישמור אותו. לבריאות. רק מפריע לי אלו שמאשימים את הלא מתחסנים בחרדות שלהם כאילו רק באשמתם יש עדיין קורונה... במקום לסגור את נתבג בחופש קל להם לסגור את בית הכנסת בחגים. ובכלל יש עכשיו על חיסון שלישי אז ה' יודע מתי הם יסגרו על עצמם... וגם אם באלך לדעת אני מחלימה כך שיש לי נוגדנים לכל החיים וזה יותר טוב מחיסון. אה ועוד משהו, דודה שלי קיבלה מהחיסון את דלקת שריר הלב שזו תופעת הלוואי הכי נפוצה מהחיסון (לפי מה שידוע לי) וזה ממש מפחיד ולא נעים, מזכיר התקף לב. אני אדם בריא וצעיר אני לא לוקחת חיסון לשפעת, את זה סבתא שלי לוקחת. אז למה עכשיו סתם להכניס לי חומרים לגוף בגלל הוראות תקשורתיות לגבי נגיף מהונדס... בקיצור הבנת את התפיסה שלי פחות או יותר אני מקווה