בסוף ההודעה הדבקתי את מה שפורסם בדף הפייסבוק ונשמע לי מפתה (ולמי שלא יצא לשמוע, אפשר לקרוא באתר: https://www.algo.org.il/).
אשמח מאוד אם מישהו שנרשם יכול לשתף אותנו קצת בחוויה של הלא נודע של בוט שכזה (שכבר נאמר: "לעולם אל תבטחי במשהו שחושב בכוחות עצמו אם את לא יודעת איפה הוא מחזיק את המוח שלו.")
מה סגנון השאלות בשאלון הרשמה?
האם קיבלת הצעה? האם היא הייתה רלוונטית?
איך המערכת יודעת אם מישהו בסטטוס תפוס?
למה זה נשמע לי מפתה?
כי זה נשמע שההצעות מתבססות על משהו יותר מדויק מאשר הצעות של אנשים, ומתוך מאגר אפשרויות הרבה יותר נרחב. אבל זה גם החיסרון בעיניי. מחשב הוא מחשב בסופו של דבר, ויש דברים שהוא לא מסוגל להבין. אבל ברור שהמילה האחרונה היא שלי ולא שלו.
בקיצור, אני עוד מתלבטת.
"רגע, איך יכול להיות שנרשמתי ביום חמישי ועדיין לא קיבלתי הצעה?"
טוב, קודם כל - משמח לשמוע שנרשמת. אנחנו מעריכים אנשים שנרשמים לאלגו. גם העשרים שנותרו שלא נרשמו עדיין לאלגו הם סבבה, אבל שמחים לשמוע שנרשמת.
דבר שני וחשוב יותר - אלגו הוא לא שוק הכרמל וגם לא מחנה יהודה, ואתם לא קבוצת תיירים מ'תגלית'. אין לנו ואין לך עניין שתראו כמה שיותר פרופילים, שתקבלו כמה שיותר הצעות או שתיכנסו כמה שיותר פעמים לאפליקציה (ולכן בכלל אין אפליקציה). זה לא שוק בשר שממנו בוחרים את מה שמוצא חן ולא אפליקציה שמנסה למכור לך משהו.
האלגוריתם של אלגו מנסה למצוא לך התאמה רלוונטית בכמה שיותר דיוק. בשביל זה הוא מנתח את השאלון שלך, סורק את כל הפרופילים ובוחר מתוך כל ההצעות הרלוונטיות את ההצעה עם ההתאמה הכי טובה. זה לוקח זמן ומשאבים, ויכול להיות שהוא פשוט עדיין לא הגיע אליכם.
אפשרות אחרת היא שההתאמה המושלמת שלך עדיין לא נרשם או נרשמה לאלגו. גם קורה. בשביל זה כדאי ממש להמשיך להפיץ את אלגו - ככל שיש לו יותר משתמשים גם אחוז הדיוק שלו עולה, ויחד איתו עולה גם הסיכוי שההצעות יגיעו מהר יותר.
בכל מקרה, לא שכחנו אותך. כלומר אלגו לא שכח אותך. אין לו את הפונקציה הזו. אנחנו מצידנו עובדים כל הזמן כדי לשפר את הביצועים. אפשר ממש להמשיך בשגרה - אנחנו מניחים שעשית את זה בכל מקרה - וברגע שתהיה הצעה רלוונטית פשוט תתקבל הודעה בוואטסאפ. כדאי לבדוק את הוואטסאפ, כמובן, אבל גם את זה אנחנו מניחים שעשית בכל מקרה.
בקיצור, אין לנו מטרה שתקבלו כמה שיותר הצעות או שתיחשפו לכמה שיותר אפשרויות. יש לנו מטרה אחת: שתפגשו מישהו או מישהי מתאימים ושתצאו יחד לגלידה. את הגלידה אפשר במחנה יהודה אם בא לך.
איפה ההצטרפות? כאן:
Log in to Facebook