בימים האחרונים נתתי לה לשחק בחדר החדש כדי שתתרגל אליו ותאהב אותו אבל מרגישה שהיא צריכה עוד קצת להתחבר לפני שמעבירים.
היתי רוצה להתחיל ולסיים עם המעבר עוד לפני שהיא מתחילה את המעון, אבל היא מתחילה באופן רשמי את המסגרת בעוד שבוע ולכאורה לפני כן לא אתחיל איתה את המעבר. השבוע הזה יש לנו כמה אירועים שעוד נרצה לקחת אותה אתנו רגיל וגם מעדיפה שלא להתחיל את התהליך באמצע שבוע.
עכשיו יוצא שזה או לעשות את המעבר ממש במקביל להתחלת המסגרת או לחכות שבוע עד שתתאקלם במשפחתון ואז להעביר.
השיקולים לכל אחת מהאפשרויות הם לשני הכיוונים.
אם נעביר ביחד עם התחלת המשפחתון זה יכול להיות יותר מדי קשוח בשבילה ואז גם אולי ליצור התנגדות חזקה יותר והתאקלמות ארוכה. אבל אם נחכה שהיא תתאקלם במשפחתון ורק אז נעביר שזה אומר בערך לחכות את כל השבוע הראשון, אז ההסתגלות שלה לחדר יכולה לגלוש עמוק לתוך חודש אלול ולהיות קרובה מאד לשלב שבו אני כבר מתחילה את העבודה ואני רוצה את הלילות של לפני תחילת העבודה(מורה) שקטים ופנויים. אני לוקחת בחשבון שההסתגלות לחדר ללא ארועים חריגים יכולה לקחת אפילו שבועיים. ואז אם אני מתחילה רק בז' או ח' אלול עד שהיא מסתגלת זה כבר שבוע מראש השנה ותחילת החגים שיש מצב שיוציאו אותה עוד פעם משגרה... ואז חראם על כל ההשקעה..
קיצר מה עדיף לדעתכן?