מיזם השידוכים שלנ"ו
עדכונים
הקישור בחתימה שלי חודש- טופס השידוכים שלנ"ו
מוזמנים להצטרף ו/או למלא מחדש (למרות שאתם מכירים אותי ויודעים שאני בעד שיח אמיתי
)
ובכל זאת הפרטים הכתובים נותנים איזשהו תבנית ראשונית ..
קודם כל להגיד תודה לאיש והחזון.. ![]()
חשוב לי להזכיר כמה דברים:
1. רק אני חשופה לפרטים שאתם ממלאים ( וכל חשיפה נוספת למשל מול @איכה היקרה נעשה רק לאחר אישור הכותב/ת) .באופן כללי אני מאמינה מאוד בשמירה על הפרטיות של אחרים (ומצפה להדדיות) ולכן שום מידע לא עובר ללא אישור מפורש. ובכל מצב מידע שלא צריך לעבור לא עובר (יכולים להעיד כאן הרבה ניקים/ות שסיפרו דברים מאוד אישיים ופרטיותם נשמרת ) זהו קו אדום בוהק מבחינתי.
נ"ב : לא חייבים למלא טופס! אפשר לפנות אלי כאן ישירות ! 
2. חשוב לי להגיד שאנחנו קוראים את כל הפרטים. עוברים על הכל.
וזה מתקשר לי לנקודה נוספת שעלתה כאן בעבר- אני רוצה לדייק אותה שוב , כשיצאנו לדרך עם המיזם רצינו לייצר כאן המון זוגות.. (אתם כבר יודעים את פוטנציאל ההצלחה לאורך השנים ..
ואת הערך המוסף שהפורום מביא איתו) לצערי ההרכב של המשתמשים לא תמיד תואם בכל מיני פרמטרים [למשל הפרשי גיל גדולים / סגנונות דתיים] ולכן לא תמיד מאפשר יצירת חיבור – ועדין גם עבור הדייטים שכן קורים , אני שמחה שזה קיים.
אנחנו מבינים שזה לא תמיד קל אבל תזכרו שאנחנו חושבים עליך תמיד!
לצערי לא תמיד יש לנו איך לעזור
3. מבחינתי להכיר אתכם/ן זה לא רק לייצר בהכרח דייטים וזוגות מתוך הפורום (למרות שהשנה הפורום התחדש בכמה
)אלא גם להיות צד שלישי – לא פעם ניקים/ות פונים אלי "האם הניק/ית יכולים להתאים?" האם שווה לנסות? האם את יכולה לקשר? להכיר אתכם זה גם לתמוך, לתת חיזוק כשצריך ועצה טובה [מוזמנים/ות]
4. אנחנו חושבים עליך גם מחוץ לגבולות הפורום, הרבה פעמים דייט יכול להיות שצד אחד נמצא פה (אולי גם השני רק בלי ידיעה שלי
) וצד השני מבחוץ.. וב"ה גם שם אנחנו רואות הרבה ברכה.
5. אנחנו משתדלים לעשות טוב. משקיעים בזה הרבה שעות,
לצערי לא תמיד יכולים לעזור לך ומבקשים סליחה אם הדבר קשה עבורך!
6. תמשיכו לפנות [אל תתביישו!] – לשאול שאלות , לתזכר שאתם עדיין ברווקות , לשמוח יחד ולכאוב יחד
7. אני כותבת כאן תחת זהות אנונימית בכוונה
אנא שמרו לי על הפרטיות על כל המשתמע (וכמובן לא להעביר פרטים ומספרים)
מי שרוצה מוזמן לפנות אלי במסר או בשיחה אישית. אני משתדלת לענות בזמן סביר.
בעז"ה שנמשיך לשמוע בשורות טובות
התחלה של זמן טוב בישיבות , במדרשות, במכללות ובמערכת החינוך.
[וסתם למי שממשיך את השגרה ולא עצר אותה]
תיוג חשוב של הכח המניע והמחזקת מאוד : @איכה
![]()