היי לכולן,
יש לי מס' שאלות בקשר להריון:
1. גרביים אלסטיות- אני בשבוע 25, אני כבר רואה בצקות סביב לקרסול ונפיחות באופן כללי באזור כף הרגל. רציתי לקבל המלצות לגרביים אלסטיות, מה נכון לקנות- גרביים או גרביונים? איזה חברה? איך בחרתן מידה- אני יודעת שאפשר למדוד אבל הרי בהריון הרגל גדלה ומשמינה.. זה עדיין יכנס? או עדיף לקחת מידה יותר? ולגבי מחיר- איפה קניתן ומה טווח המחירים? ועוד טיפים אם יש לכן..
2. העמסת סוכר- עשיתי 50 גרם ויצא לי לא תקין. מי שהתנסתה ועשתה גם את ה 100 גרם-
1. האם במעבדה הם דוקרים 3-4 פעמים? או פשוט פעם אחת עם וונפלון ולוקחים רק דם כל פעם מחדש?
2. מי שיצא לה בהעמסה הראשונה לא תקין- רוב הסיכויים שגם בשני ואז זה סכרת סוכר? או שזה לאו דווקא?
3. לא יודעת אם זו שאלה, יותר פריקה...
אחרי מס' חודשים שאני מתלוננת על כל מיני תופעות של דקירות מוזרות בנרתיק והפרשות- עשיתי משטח וגינאלי ויצא שיש לי GBS חיובי וגם פטרייה שנקראת קנדידה. מבערך תחילת ההריון נתנו לי כל מה שאפשרי- נרות דלצין, נרות אגיסטן, משחת אגיסטן, אנטיביוטיקה וכו וכו'. עכשיו נתנו לי עוד סוג של נרות להחדרה לנרתיק- למשך שבועיים (!!) וממש אין לי כוח להתעסק עוד באזור הזה. אבל מצד שני בעלי, מאוד מחכה שאני כבר אסיים עם כל הטיפול שם כי אנחנו בכלל לא מקיימים את המצווה. כי כואב לי, ושורף לי במיוחד אחרי קיום יחסים. למישהי יש רעיונות איך לפתור את הבעיה הזו?
מעבר להכל, בגלל שכואב לי ואני קצת נגעלת מהזרע (שזו בעיה בפני עצמה) - אני מנסה להתחמק ולא ככ נלהבת להיות איתו. אבל מצד שני מאוד רוצה לרצות את זה, רוצה שיהיה לי חשק להיות איתו. אני יודעת שזה מה שמחבר בינינו וזה חסר לו ולי, כל אחד מהסיבות שלו. בשביל להיות אתו אני צריכה להכין את עצמי נפשית. וכל פעם דוחה את 'המטלה' הזו.
אפילו קניתי לי איזשהו בגד יפה כדי להתלהב מזה ולעשות אוירה נעימה- וכלום לא עוזר. פשוט לא כיף לי.
וזהו לבינתיים..
תודה לקוראות ולעונות..