מה אז כאילו לחכות לגיל?עם הגיל זה קורה?ואיך אפשר לסמוך על זה על עצמי?
למי יש כוחות לחכות?אבל לא מרגישה שיש ברירה אחרת.אז מה נשאר לי מה.כי לחפש פיזית ולשמוע תשובות-אני לא שם.ככ לא שם.לא לא זה לא.לא מסוגלת לשמוע את זה.ישר מזכיר לי דיבורים כמו של אמא.איכ שתמות.ימח שמה.
אני מפחדת לחיות כאן בעולם.מפחדת לטעות.אין לי כוח ללחץ הזה של עצמי.למה אני שוב בוכה למה.למה הימים האלה כאלה עושים לי רע למה.אני משתגעתתתתתת.אני משתגעתתת.קשה לי להרגיש.וחבל,כי אני רוצה לא להישבר ולהתרסק ככה אבל זה כבר בלתי נשלט בשבוע הזה.זה גם כבר לא אני.זה האנשים מבחוץ.וקשה לי להגיב אחרת.זה לא מציאותי.שום דבר.וכבר אמרתי שאני חייבת סיגריה?אני חייבת סיגריה.אני חייבת סיגריה.עכשיו.ינעל העולם ינעללל.
וגם,מפחיד לי כל כך.
מרגישה שהכל חוזר אחורה.
באלי לחתוך.כבר חודשים שלמים שאני לא רוצה.אז מה קורה לי פתאום ינעל העולם.ואני יודעת,זה בגלל שגיליתי תדבר הזה בטיפול.איכ פשוט הבנתי כמה ככ רע לי.שכולם יתרחקו ממני.אני מפחדת להשפיע רע.ואני פתאום מתחילה ל.וזה מפחיד אותי ודיי דיייייי דייי באלי ל.נמאס לי.הראש שלי כואב.
גם כן זאתי.קיבוצניקית.שרופה על המילה הזאת חח.פגרת.אני באמת טובה אז חלאס להכניס לי מחשבות שאני רעה.מי שלא רוצה כבר לא בקשר איתי בצורה אמיתית.אז הכל טוב.מי שנשאר זה מי שרצה עדיין להישאר ולא לברוח ממני.אחלה אנשים יש בעולם הא.?לא,דפקא מובן.הם רוצים לשמור על עצמם.הכל פסדר.הראש שלי בפיצוץ חד צדדי כפול 2.שזה יותר 2 צדדים.לא משנה אני לא איתנו היום בשום צורה.וגם,אני משוגעת על הראל טל.ישש.תודה.הלוואי הייתי מדברת.אוף.וגם כולם כאלה חושבים שהם מבינים,כשהם לא מבינים אותי בנעל.גם כן אלה.שיעשו לי גב.לא אכפת לי כבר.וואי אני עצבנית.פוף.