אז ברוך ה' אני בהריון אחרי טיפול ivf
אז מי שמכירה קצת את הסיפור שלי יודעת שעברתי הרבה עד להריון הזה וברוך ה' הוא הגיע והוא מתפתח כמו שצריך
ובהתחלה חיכיתי לדופק ואמרתי רק אז אכתוב את הבשורה אבל גם אחרי היה לי קצת קשה לבוא ולכתוב ואני אפילו לא יודעת למה...אולי בגלל הפחד להכאיב לנשים שלא עבד להן עדין אולי כי זה הדבר הכי יקר לי בעולם ופחדתי עליו..
אבל אז נזכרתי בכמה תמיכה ואהבה קיבלתי בפורום הזה ובכמה פעמים שנשברתי הייתן שם להרים אותי ולחבק גם כשהרגשתי הכי לבד בעולם והרגשתי צורך לשמח אותכן
נזכרתי גם בכמה תקווה קיבלתי כשנשים שהתקשו להכנס להריון סיפרו שהתברכו סוף סוף במה שיחלו אליו כל כך והרגשתי צורך לתת אולי תקווה לנשים שרק מתחילות את הדרך שלהן
כי באמת שבסוף זה מגיע אולי תצטרכו לעבור קשיים בדרך וכאב אבל זה מגיע בסוף
ובאמת שהדרך לא הייתה פשוטה בכלל אבל ברגע אחד היא הפכה לשווה את זה
ברגע אחד כל הכאב והתסכול של של כמעט שנתיים שלמות זז הצידה
אומנם ההריון לא פשוט בכלל וכל תופעה ידועה לאדם חלה עלי אבל אני אוהבת כל תחושה גם את הקשות שבהן ושמחה כל כך להתעורר איתן כל בוקר ולישון איתן כל ערב
אבל בעיקר כתבתי את השרשור הזה כי הרגשתי צורך להודות לה' לא רק ששלח לי את המתנה הזאת אלא על זה שהרגשתי אותו נותן לי יד ומרים אותי כל רגע ורגע גם ברגעים הכי קשים שלא האמנתי בכלל שאני חווה אותם
אז כן עשיתי הרבה סגולות כמו לקרוא נשמת כל חי 40 יום (כמה פעמים) ולהדליק נרות ולתת צדקה, לקבל ברכות מרבנים ולהתפלל אצלם ולשים פתק מתחת לחנוכיה וכו וכו וכו ואני באמת חושבת שכל תפילה וכל דבר עזר וקירב אותי לישועה שלי
מה שלעניות דעתי אני חושבת הכי עזר זה ששברתי את היצר במשהו שהכי היה קשה לי וכיוונתי את זה לשם שמיים
אז תודה לכן בנות על הכל אתן מדהימות ואני בטוחה שהפורום הזה עושה הרבה נחת לה' כי האהבת חינם שיש פה היא באמת יוצאת דופן
אז סליחה על האורך חחחח וסליחה מכל מי ששאלה אותי בפרטי מה קורה ולא עניתי כי לא הייתי מוכנה עדין לדבר על זה
אוהבת אותכן מאוד ❤❤❤❤

. עדיין מספיק קרוב בשביל תחומי עניין משותפים וחוויות מחברות