אבל אני באמת אשמח לעצות מהנשים המלומדות כאן איך הכי נכון לדבר על העניין עם בעלי כי כל פעם נוצר בינינו וויכוח שנגמר בזה שהוא מרגיש פגוע ממני (מסתגר).
בעלי עדכן אותי היום שהוא יחזור רגע לפני כניסת השבת (עובד.. אבל העיכוב נובע מזה שהוא רוצה לעשות שיעור פרטי לילד של חבר- שמשלם לו 70 לשעה).
שבוע שעבר דיברתי איתו על העניין ואמרתי לו שבתקופת הקורונה יכולתי להתחשב אבל עכשיו אין סיבה שהוא יעבוד כמעט בחינם (בפרט שהוא נוסע אליהם במיוחד ושניהם עובדים). כתוצאה מכך, הוא ביטל את השיעור
כשדיברתי איתו על הנושא היום הוא אמר לי שהילד מחכה לו כבר שבועיים ושהוא הבטיח לו.. אז אמרתי לו: ״אתה חושב שאם תעשה לו היום שיעור הוא לא יחכה לך בשבוע הבא?״״)
אני מבינה שזה חבר שלו (שגם מידי פעם נותן לו הנחות) אבל זה לא הגיוני להשאיר אותי לבד עם הילדה עד כמעט כניסת שבת בגלל זה באופן קבוע .. לפני השיעור הזה יש לו שיעורים נוספים אבל כולם משלמים מחיר מלא (150 לשעה) ולכן אין סיבה שיבטל אותם.
אני מרגישה בן אדם לא טוב (הילד באמת מחכה לו) אבל קשה לי שביום היחיד שיש לי חופש מהעבודה אני צריכה להיות לבד עם הילדה עד כניסת השבת..
הכל נובע מזמן של נסיעות, הוא נוסע לעיר אחרת וממנה הוא חוזר לשפלה..
החבר שלו הוא אדם טוב (ובאמת שאין לו שום דבר נגדו), אבל אני מרגישה שאם זה כל כך חשוב לבעלי להעביר שיעור נוסף אז שינסה למצוא בייביסטר או מישהי שתשב עם הילדה כמה שעות ביום שישי ותשחרר אותי קצת.
איך הכי נכון לדבר איתו על זה? כל פעם שאני מנסה זה נגרר לוויכוח / או שהוא נפגע ממני. גם היום הוא נפגע ממני (ולא רוצה לדבר איתי כרגע) ואני אפילו לא יודעת מאילו מהדברים הוא בדיוק נפגע.. אמרתי לו כל כך הרבה פעמים שקשה לי להישאר לבד עם הילדה מהבוקר עד הערב ביום שישי.