שהוא זכה בתביעת ענק, הצליח לשלם את כל החובות , קיבל דירה בנוסף דרך אישתו - ירושה כלשהי שהם גם זכו בה, והם הגיעו לשבת על ג'יפ יקר שהוא קנה. ועל זה כשהם בני 24 בלבד
אממה, בתקופה שהיו בחובות, הם לוו ממני כספים שלוויתי בשבילם, וגם גייסתי בשבילם כסף ואפילו תרמו להם כסף בזכותי, והם באמת סבלו, יש להם כמה תינוקות קטנים כי הם התחתנו בגיל 19 וכל 11 חודש נולדה עוד תינוקת, ובקיצור אח שלי היה מספר לי שאין להם אוכל בבית , ובאמת לא היה להם כלום, אז יצא ששילמתי להם שכר דירה המון פעמים, כשבינתיים תפח לי חוב ענקי בבנק. בינתיים התגרשתי, והפכתי להיות אם חד הורית לילד, והגלגל של הפרנסה התהפך, והתחלתי לסבול מחוסר כסף, וגם אני סך הכל בחורה אבל בניגוד לאח שלי לא סיפרתי לו כלום והמשכתי לנסות לעזור לו.
לפני כמה ימים סיפרתי לאח שלי דרך הלצה, שהמכונת כביסה שלי התקלקלה ולכן אני הולכת עם תיק ענק ברחוב. זאת הייתה תשובה לזה שהוא שאל אותי לאן אני נוסעת בכל שני וחמישי, וקרץ בעין כאילו אני מטיילת לי כל היום. אבל הסיבה האמיתית היא שאני לוקחת כביסות מהדירה שלי להורים כי אין לי כסף לקנות מכונה ואא לתקן אותה. מפה לשם, הבנאדם לא סיפר לי כלום על הזכייה, ובטח לא על הג'יפ או eniway.
מפה לשם הם הגיעו להורים לשבת, שמחתי לראןת אותם, וכל השבת מילה הוא לא מספר על הזכייה. מדובר ב2 זכיןת! דירה, וכספי תביעה. שזה בערך 2 מליון , אם לא יותר.
אממה, לקראת סוף השבת, אחותי הנשואה מחבקת את אחי ואומרת לו שהם לא היו יודעים מה לעשות ושהוא הציל אותם. מסתבר שהוא שילם להם בית מלון בחופש הזה בעלות של 4 אלף שח. וזאת אחות שיש לה רמת חיים סבבה, סך הכל יש להם דירה ורכב, הם לא עניים. אני לעומת זאת ללא דירה, אני עובדת קשה מאד כדי לממן דירת חדר עלובה בבני ברק בגלל שזה קרוב להורים, יש לי רשיון ואני לא חולמת אפילו על להחזיק רכב, וכמובן כל החובות שלי הם בגלל האח הזה שעזרתי לו כספית מאז שהוא התחתן בערך .. ולא צייצתי מילה אף פעם.
בקיצור, אני לא טיילתי החופש, ואני מסתכלת על אחותי בת ה22 שיש לה בעל שאוהב אותה ודואג לה והם קיבלו דירה, ועכשיו אח שלי גם שילם להם חופשה , שכמובן הם לא סיפרו, ואני אומרת כזה בשקו לאחןתי- מאיפה יש לילד העני הזה כסף? אז היא פותחת עיניים ירוקות תמימות ועגולות : מה את לא יודעת,,,,?????????
לא אחותי, אני אומרת לה, לא ידעתי. והיא סיפרה את מה שסיפרתי לכם.
שתקתי בערך עד סוף השבת, ובמוצש אמרתי לאח שלי בחיוך שאני שמחה מאד שהוא התעשר ושתקתי, חיכיתי שהוא יגיד משהו, והוא התחיל להתעצבן ולהגיד " אל תנסי אפילו לבקש בחזרה את מה שנתת לי! אין לי כסף זהו נגמר! ואז אמא שלי אמרה פתאום " אולי תיתן לה את הכסף שנתת לי לשמור,? זה יהיה בתור הלוואה" אז הוא אמר שלא יהיה לי מאיפה להחזיר לו.ושהוא מאד מעריך שעזרתי לו אבל הוא לא עשיר ושכמו שהצלחתי לעזור לו אני אצליח לעזור לעצמי.
הלכתי לשירותים ולא יכולתי להפסיק לבכות, אני שוקלת לנתק קשר עם המשפחה הזאת, הם כולם נשואים ואני היחידה גרושה, והם פשןט עוזרים אחד לשני תמיד זה ידוע הם מטיילים ביחד תמיד, ולא מספרים לי, זוגות מתארחים אחד אצל השני ובגלל שאני גרושה אז הם לא מזמינים אותי ועכשיו הם לא חושבים להחזיר לי קצת מכל הכסף שנתתי להם.
איך אפשר להגיב לזה,? אני משותקת כבר כמה שעות