חברה שלי כתבה לי אתמו את הטיפ הבא ואני בטוחה שהוא יעזור לכן:
"אתמול ביצעתי משהו שאני חושבת עליו כבר המון זמן,וחשבתי שאולי הוא יועיל לכמה מיכן(עקרות בית,בעיקר
).
אז ככה ,נכון יש הרבה רטבים וסלטים שצריך בשבילהם 2-3 כפות לימון?ואז פותחים בישביל זה לימון שלם סוחטים מה שצריך והשאר מיתרקב במקרר.מכירים את זה?
אתמול סחטתי 2-3 לימונים גדולים ואת המיץ הכנסתי לתוך 'קרחיות'(-סתם המצאתי תשם הזה,הכוונה לכלי שמאכסנים בו קרח במקפיא). כל פעם שאני יצטרך כמה כפות לימון אני יוציא קרחית אחת או שניים וזהו..סלמת. .
תאמת שעדין לא השתמשתי במיץ-קרח הזה,אבל ניראה לי שהוא יהיה בסדר...
אז יעללה שרשרו טיפים....

)
)

