באיזה קטע?
זה לא מגיע לי.זה ככ לא מגיע לי שזה המצב.אתם סתומים אתם ככ סתומים.אנשים זה דבר ככ מגעיל אוף.קשה לי לדבר.קשה לי לא לרחף.וכן,אני מרחפת בכוונה כדי לא להיפגש עם המציאות.כדי להדחיק ולא לקלוט מה קורה סביבי.ואז זה קורה גם בזמנים שלא צריכים לקרות.וחבל,או שלא.ודיי תפסיקו אתם לשאול מה שלומי.אני יושבת בשקט וכואב לי,עם כל הרצון הטוב,אני לא מעוניינת שתבואו ותשאלו מה איתי.תנו לי להיות לבד.לבד.אני רק רוצה שקט.
חח זה גם מצחיק אבל..כי כאילו,
ממ וכואב הראש ואני מפחדת גם מאוד.
שישתקו את הפה.מה האמנתי להם מה.
אוקי,עכשיו מובן לי,תמימות לפעמים פוגעת.ולמה הם הביאו את כולם מה.הם לא חשבו שזה יפגע בי?והכל בזכותי הא?כן,הכל בזכותי.אתם פוגעים אתם פוגעים.למה לא להפעיל את הרגישות למההההה.לא רוצה לראות אותכם לאאאא.לא רוצה לדבר.אל תנסו דייי שחררו אנשים.
אני ילדה חרא.וגם בסדר.אבל גם חרא מאוד.ואיך זה שיש דבר כזה אנשים ואני חלק מאנשים וחלק אנשים הם קשורים אליי?איך זה הגיוני שאני קשורה לאנשים אם אני ככ לא רוצה להיות קשורה לאף אחד?איך איך.שונאת אנשים.שונאת שבודקים את ****.שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת.למה יש דבר כזה אנושות למה.ואם ה' קיים,למה הוא דופק אותי ככה אם עברתי את זה?למה הוא עושה את זה למען ה' למה.כמה הסתרות כמה.אני לא רוצה לבכות יותר.לא רוצה.ונמאס לי.נמאס לי שאני רוצה אמת ושהכל ככ מבולבל ולא מובן.נמאס לי שאני מתאמצת וקורעת תנשמה ומחפשת ואין לי כלום בידיים.מפחדת שמרוב שלא מוצאת כלום כבר יותר מידיי זמן,כבר לא יהיה אכפת לי מה אמת ואיפה אמת.מפחדת לעזוב הכל ואז עוד יותר לא תהיה לי אחיזה וחיות בכלום.ואהיה עלה נידף ברוח.אני פיזית בוכה עכשיו.נמאס לי להתאמץ לכלום.אני באמת מנסה.למה אני לא מצליחה לקבל תשובות למה.אני ככ מפחדת מעצמי.אני ככ מפחדת לבחור.ככ מפחדת.ולמה לעזעזל למה הכל ככ רע.וסתמו.לא,אל תזוזו דפוקים אל תזוזו.אני שונאת אותכם.אוף.שונאת.ולא באלי לראות אף אחד מהם.אני מפחדת להתחיל.דיייייי אלוהים דיייייי.אני ככ סובלת כאן זה לא יאמן כמה.