זה מצב ממש קשה.
בעלי עצמאי ועובד מצאת החמה עד צאת הנשמה כמו שנאמר, בתקופות עומס יכול לעבוד גם 14-16 שעות ביממה וחוזר עייף גמור. אז אני די מבינה אותך.
מה שכן, ברור לנו שיש דברים בחיים הרבה יותר חשובים מעבודה, כמו תפילות, משפחה, לימוד תורה וכו'... וכל החיים מנסים לעשות איזונים. אנחנו מדברים הרבה על הנושא, כשנראה לי שהוא מאבד את עצמו בעבודה (כמו שחוזר הביתה לאחר 13 שעות עבודה וממשיך בבית בטלפונים, הודעות וכו' ושוכח שיש לו גם משפחה) אז אני מדברת איתו על זה. הוא תמיד ברגע הראשון אומר, מה אני יכול לעשות, זה העבודה שלי, אנחנו זקוקים לכסף הזה, ואחרי זה הוא חושב איך הוא כן יכול להתגמש קצת, לקחת יום חופש מידי פעם, לחזור איזה יום יותר מוקדם...
את אומרת שבעלך ישן המון ואני תוהה אם זה קשור בכלל לעבודה. הרבה אנשים עובדים קשה ועדיין לא ישנים כל השבת.
אולי זה סוג של בריחה, אולי קשה לו העול הזה של האחריות על המשפחה, אולי תחושה של פספוס שהוא לא לומד דברים שרוצה, כדאי לדבר, לחפש את הבעיה ולחשוב על התקדמות.
מה עם יום שישי, אם מסיים מוקדם אולי זה הזמן שלכם ללכת לאיזה סיבוב איפשהו עם הילד. זמן משפחתי.
אני יודעת שקל יותר לתת עצות לאחרים במיוחד שאני לא מכירה אותכם ולא יודעת את הסיפור כולו, אבל מקווה שאולי נתתי לך משהו.