שני הלילות - סימנים:
בורקסים ממולאים סילקא
סלק אדום
גזר
רוביא
לביבות כרתי
ריבת דלעת
ריבת קרעא
ראש של דג (אמא שלי שולחת..)
ערב ראשון:
אחרי הסימנים:
לביבות דג (מאמא שלי.. - אמא שלה היתה תמיד שולחת לכל המשפחה המורחבת גפילטע פיש לחג, אז אפילו שאנחנו לא אוכלים בכלל היא שולחת לי לביבות מטוגנות שהילדים ממש אוהבים כדי להרגיש שהיא באמת סבתא..)
מרק עם עצמות בשר וירקות מהסימנים (גזר, דלעת, קרעא, סילאר..) ובתוכו קרעאפלך במילוי בשר ("חובה" מהגנים האשכנזיים שלנו..)
ובלי מנה עיקרית. אחרי המרק כולם שבעים.
בוקר ראשון:
סלטים חיים
סלטים מבושלים משבת (מטבוחה, חצילים×3, סלק, גזר..)
קציצות בשר ברוטב חבושים
אורז
כרוב סגול מתוק ביין (עוד מאכל אשכנזי שאומץ אצלנו..)
לילה שני (כנראה מארחים..)
(בלי בשר כדי שאפשר קינוח חלבי..)
סימנים כמו אתמול.
לביבות דגים מה שישאר מאתמול
דג סלמון במיונז ועשבי תיבול (מכינה לפני כניסת החג ומבשלת על הפלטה)
תפוחי אדמה מתובלים (מבשלת לפני כניסת החג ומתבלת ומשחימה על הפלטה)
אנטיפסטי כולל רוביא
אולי פשטידת קישואים
אולי קונכיות בצק עלים במילוי סלט טונה
בוקר שני:
סלטים כמו אתמול
עוף עם תפוחים ועשבי תיבול - מכינה מראש ומבשלת על הפלטה
בשר ותפוחי אדמה ברוטב פטריות ויין - מכינה את הרוטב מראש ומבשלת על הפלטה..
אורז
קינוחים:
לפתן תפוחים
לפתן חבושים
עוגיות קוקוס תמרים
דובשניות (קנויות)
פאי תפוחים
עוגת דבש
גלידת וניל.
(אצלנו הכי כיף לעשות קידוש מיד אחרי התפילה עם גלידת וניל+פאי תפוחים חם+לפתן חבושים)