אז אשמח מאוד לפרוק קצת ובמיוחד לשמוע עצות..
מחילה מראש על התיאורים! אין חובת קריאה..
ב"ה אני אחרי 2 לידות, ב"ה אלף פעם. אחרי הלידה הראשונה, מאוד פחדתי מהיציאות הראשונות.. 🐒מישהי המליצה לי על אבקה שקוראים לה "נורמלקס"- שותים כמות מסויימת ביום, וככה היציאות רכות.
בהתחלה הייתי ממש מבסוטה, התאוששתי לאיטי.. אבל לא שמתי לב שבמקביל נעשיתי תלותית מאוד באבקה הזו. יכול להיות שגם ההריונות והלידות שינו לי קצת את מערכת העיכול (אני ממש לא מבינה רפואית בענייני הנ"ל) וככה יצא, שמאז, ועד היום, אם אני מפסיקה את האבקה- יש לי בהדרגה יציאות קשות שגורמות גם לדם (מחילה!!) ולאסלה להיראות כאילו היה, טוב לא משנה מה..🙄 ולפעמים יש כאלו כאבים, אוי הכאבים האלו נוראיים! אוף. פשוט אוף. אני מרגישה שלא אצא מזה לעולם..
הבנתי שיש מה שנקרא טחורים או פיסורה, אני לא ממש יודעת מה יש לי.. יש משחה שאני משתמשת בה (פרוטו משהו..), שטיפות חמות במקלחת, וכמובן חוזרת לאבקה הזו עם הזנב בין הרגליים.
וכשיש מחזור וזה קורה.. טוב זה ממש שישו ושמחו.........🤪
אוקיי, איך מטפלים מפה? אני מבינה שצריך לשקול את האוכל שאני מכניסה לפה+ לשתות מים.
אוכל: אני אוהבת חלבי, לא אוכלת מסודר, אם אני חותכת לילדים תפוח זאת ההזדמנות שלי לאכול גם. ניסיתי מלא טיפים שעלו כאן, כמו להכין סלט שווה – החזיק ליומיים.. או לא לאכול אחרי שעה מסויימת. גם הבנתי שאולי צריך להחליף את הקמח לבן- לא בטוחה, בכל מקרה- מבאס, כי אני משוגעת על לחם. תנו לי לחמניה, פיתה, חלה, לחם- ואני מסודרת. מנגבת את זה עם סלטים שונים 😚
מים: איכשהו בהריונות אני מצליחה לשתות, ב"ה! אולי לא מספיק אבל שותה יחסית. ועכשיו... בקושי שותה, או לא שותה מספיק.. ניסיתי גם כן בקבוק צמוד, ולא הלך. ניסיתי להקפיד על 10 כוסות ביום, זה התאדה איפשהו בכוס החמישית..
לא מבינה איך בדברים שקשורים למשמעת עצמית לגוף שלי- אני לא מגיעה לשם. בד"כ כשאני מחליטה משהו, אז הולך לא רע. גם מבחינה אמונית אני מנסה לא מעט לדבר עם עצמי (חחח כמו ילדה קטנה) שה' נתן לנו כזה גוף מדהים וצריך לשמור עליו! הן מבחינה רוחנית והן מבחינה פיזית. כי אם אין כלי, איך הרוח תוכל לחול עליו.. (מקווה שאני מובנת).
אם הגעתן עד לכאן- ממש ממש תודה!
אז תגידו, מה לעשות?! שבוע שעבר זה קרה לי שוב (ב"ה אני מצליחה לתפוס את זה בזמן ואז הנזקים והכאבים יותר קטנים ממה שהיה בהתחלה) ותפס אותי פחד שזה יכול להשפיע אולי גם על הלידות (בע"ה שאני אזכה!) איך להגמל מהנורמלקס? לא רוצה להיות תלותית...
אני לא רוצה להתמכר לפורום (גם ככה אני קוראת בו באדיקות) אז יוצאת מהניק. המון המון תודה למי שקראה ולמי שאולי תיתן עצות. גם חיבוקים יתקבלו בברכה 🤗לפעמים אני בהלם מה גוף האשה עובר😶

ושוב תודה לכל מי שהגיעה עד הלום..