הקטן בן שנה וארבע. ילד מהמם נוח ויונק... אבל לי לא טוב.
אחרי הנופש, חזרנו הביתה לשנת הלימודים ואני פשוט מבואסת כל כך. הבית מרגיש לי כמו בית כלא. הדבר היחיד שבא לי אחרי שאני שולחת את הילדים לגן זה פשוט לישון ביחד עם הקטן..
תמיד יש מה לעשות, אני עושה קניות, מכינה אוכל, מסדרת מנקה מכבסת, מארגנת פה ושם, סידורים שונים... אבל בלב חסר לי.
בעלי עצמאי ועובד המון וגם מכניס.
אני עושה כמעט הכל בבית- מביאה ומחזירה את הילדים, קניות, סידורים, בישולים נקיונות סדר, מקלחת מאכילה מרדימה..
חלוקה מאוד ברורה..
בעלי אף פעם לא מגביל אותי במשהו.. הוא באמת מהמם ויש לי הכל. אבל עדיין ריק לי כזה.. מידי פעם נפגשת עם חברות אבל עדיין
חסר לי חברה קבועה, חסר לי אנשים, אני מנסה כל הזמן ללמוד, להתפתח אישית, להבין מה חסר לי כי באמת יש לי הכל.. אבל בסופ נשארת פשוט מבואסת.
אני אומרת לעצמי- חסר לך עשייה? את עושה המון
מצד שני כן חסר לי עשייה של עצמי, יצירה שלי.
בפנים גם מבואסת על עצמי שאני לא מסתפקת ושמחה במה שיש לי. שזה לא מספק אותי להיות בבית.
להיות שכירה זה לא כל כך בא בחשבון, אין כאן משהו בסביבה ועם השעות והילדים זה בעייתי.
הדבר היחיד זה עצמאית שאיכשהו אוכל להסתדר עם הקטן או שארשום אותו למסגרת כלשהי
כרגע לא הצלחתי להתקדם בזה
אופ ה' תעזור לי! מרגישה פשוט תקועה כבר כמה חודשים. עד בערך גיל שנה היה לי מאוד כיף ומספק איתו בבית.
ובחודשים האחרונים מיציתי לגמרי, מרגישה ממש סובלת ;/
ומרגישה תקועה עם עצמי. לא מצליחה להניע את עצמי.. בא לי פשוט להיות שכירה ושיגידו לי מה לעשות. מצד שני זה באמת לא משתלם, לא מתאפשר ואין פה בסביבה שום דבר.
גם הקטן יונק הרבה וכל כך חלמתי להישאר איתו עוד, זה ממש חלום שלי הוא ילד מדהים. אבל אני רואה שזה פשוט לא מתאים לי. לא מצליחה לשמוח בזה..

תגובה נפלאה