(כמובן אחרי כל הסימנים...)
התכוונתי להכין סלמון ותפוחי אדמה אפויים מתובלים.
אלה דני דברים שהילדים שלי צצש אוהבים וחשבתי אחרי זה להכין קינוח חלבי מושקע.
עכשיו רוצה להוסיף עוד משהו.
המשפחה השניה עם ילדים יחסית צעירים.
נראה לי ממש מיותר להוסיף עוד סוג של דג (לפחות הילדים שלי אם יש סלמון לא יאכלו דג אחר)
וגם תוספות אצלי ירצו רק תפוחי אדמה..
ובכל זאת לא נעים להגיש רק שני תבשילים כשנהיה כמעט 20 אנשים בשולחן..
אנחנו לא אוכלים דגים עם חלבי באותה ארוחה.
מה כדאי להוסיף שהוא פרווה ויהיה אטרקטיבי?
