ראשית, (וסליחה על הפטרונות אבל זו מידה כנגד מידה) - תפיסה מאוד חד ממדית את הרב ועניינו.
שנית, המחשבה שמאי אלו הגיגים שאני כותב כאן ניתן לעמוד על מכלול אישיותי והילוכי בשלמות.
שלישית, חוסר שימת הלב לעקבותיו של הרב שניכרות בהחלט אפילו במעט שאני מגלה מעצמי כאן.
רביעית, תפיסה חד ממדית לא רק של הרב אלא גם שלי, ודוגמה מעולה לזה דווקא בשאלה ששאלת כאן, וכדלהלן.
חמישית, ואני מוכרח להעיר על כך, האקסיומה שלך שיחס לעמדה של הרצי"ה בהכרח מעיד על יחס לתורת הרב.
שישית, ההנחה שמוכרח להיות מי שזכה ליאור באור החיים - תורת הרב זצ"ל - תואם את כל פרט ופרט שכתב הרב.
אלו ראשי פרקים הם (שלושה ביחס לרב ושלושה ביחס אלי, להבדיל אא"ה. ודו"ק) ואידך פירושי זיל גמור.
לגבי השאלה ששאלת - התשובה היא שבמאת האחוזים. אבל שוב השאלה חוזרת לחד-ממדיות והדווקנות הטקסטואלית.
אמנם, פרט אחד ישנו במאמר זה שאכן אינו מבורר לי כל-צרכי, וכבר עמל אני זה עידן ועידנים לבררו.
ובסיום ארשה לעצמי להעיר, לגבי הנקודה החמישית שכתבתי, שאני יכול להבין מנין נובעת התמיהה שלך עלי. מפני ה"טאבו" שלקחו להם אנשי הקו על הרב, מחד, ושיחד עם קנאותי מאידך - אתה כנראה מזהה אותי כקווניק, וממילא תמה את תמיהותיך. אך המרחק ביני לבין ה"קו" רב מאוד, מאוד, מאוד....