ולמה זה רלוונטי?
היא התחתנה עם מישהו שיצאתי איתו. באתי לבקר אותה בחופשת לידה, וכשהגעתי גיליתי שהוזמנתי לארוחת צהריים משפחתית - יחד עם בעלה, הזה שיצאתי איתו.
הוא היה אחד מהראשונים שלי. היא התחתנה איתו בערך 4 שנים אחרי שאני יצאתי איתו. מעולם לא אמרתי לה שיצאתי איתו. מעולם לא הזכרתי בפניו או שהוא העלה משהו בפניי על זה שיצאנו.
האם זה מוזר? כן, קצת.
כשהתחלתי לצאת, קצת התביישתי. פחדתי לפגוש אנשים שאני מכירה ברחוב. פדיחה.
עם הזמן למדתי שזה לא פדיחה, ואני סבבה עם זה. אני לא מתביישת מזה שאני מחפשת מישהו להתחתן איתו.
ואם יצאתי איתך, וזה התברר בסוף כלא מתאים - אז דרכינו נפרדות. אם הם במקרה ייפגשו, אפשר להיות נימוסיים, אבל זה מאוד לא מפחיד אותי. אני מאוד אשמח לראות שגם הוא מצא את בחירת ליבו.
בדייטים אנחנו לא יוצרים רשת של חברים. אנחנו בוחנים אם יש התאמה עם האדם מולינו, ואם לא, ממשיכים הלאה.
יצאתי עם בערך 100 אנשים. חוץ מהמקרה הנ"ל, יצא לי לראות מרחוק ברחוב כמה אנשים שיצאתי איתם. אני יודעת על אחד שעבר לגור בסביבה שלי, אבל לא פגשתי אותו. מה שכן, יצא לי יותר לפגוש את האחיות שלהם - נגיד יצאתי עם מישהו, וגיליתי שלמדתי עם אחותו קורס, ושהאחות הזאת עובדת עם אחותי. זה נגמר אחרי פגישה אחת...
יותר ממה שיצא לי לפגוש מדוייטי עבר, יצרתי איתם קשר להכיר להם חברות שלי.
אנחנו אנשים מבוגרים ומבינים את כללי המשחק.
אוסיף גם שאפשר להרחיב את השאלה עוד - נגיד אח של גיסי התחתן עם מישהי שלמדה איתי באולפנה. זה לא שהיינו חברות, אבל עכשיו אנחנו חולקות אחיינים, אירועים משפחתיים וכאלה....
אנחנו חיים בקהילה יחסית מצומצמת, את סביר שיהיו היתקלויות, וזה לא בהכרח דבר רע.
האם אני אספר בבוא היום על כל הדייטים האלה (ובנתיים הספירה עוד ממשיכה..)
לא, אני כבר לא זוכרת את כולם. יש כמה בולטים, כמה סיפורים הזויים - בכל מקרה שאני מספרת משהו אני מטשטשת את הפרטים, אני לא רוצה להעליב\לפגוע באף אחד. אני לא חושבת שאני אעשה מאמץ מיוחד דווקא לנושא של דייטים, אולי אם זה זורם בשיחה. כן, זה מלווה את החיים שלי לא מעט שנים, צברתי הרבה חוויות בדרך, אבל זה לא שאני מחפשת מישהו לפרוק עליו מיליון קשרים אחרים שהיו לי. זה נראה לי קצת חסר טאקט בדייט עם מישהו לדבר על דייטים אחרים שהיו לי.
לגבי השאלה השלישית, בעיניי זה סטוקינג רציני. אני חרדה לפרטיות שלי, וכנראה שבכלל לא אספר לו על זה שכתבתי כאן משהו.