1-) מה עושים עם בן שנה וחצי שמסרב לצחצח שיניים בכל תוקף? כשאני מצחצחת לו מסרב לפתוח את הפה.. הוא רואה אותנו תמיד מצחצחים והסברתי לו שזה חשוב.. ילד מאוד מאוד חכם ומפותח לגילו.. מתוחכם..
הבאתי לו את המברשת שיצחצח לבד אבל הוא סתם מוצץ את המשחה ואת המים..
2-) באיזה גיל לצפות ממנו לא לפתוח משחק עד שהמשחק הקודם חזר למקומו? אפשר להתחיל לעבוד איתו על זה? כי הבית קטן וקשה לי נפשית עם הבאלגן
3-) יש לו קטע שהוא לא מסוגל לראות אף אחד אחר אוכל מלבדו, אם אני אוכלת לידו הוא מתבכיין שהוא רוצה את זה, וכשמביאה לו הוא סתם משחק עם זה ולא אוכל..
היתי אוכלת לידו בזמן שהוא אוכל על הכסא אוכל.. את אותו דבר שהוא אוכל.. וגם את זה הוא לא מסכים.. הוא מתבכיין ומתעצבן שאני יתן לו.. אם לא הוא יתעצבן ויזרוק את שלו..הסברתי לו אלפי פעמים שגם אמא אוכלת והוא ילד מאוד מאוד חכם ומבין הכל ופשוט לא הזיז לו..
עד עכשיו נאלצתי לאכול מבלי שיראה שמתי אותו בלול והלכתי לאכול, אבל מה? הקטנטונת שלנו התחילה טעימות והיא כבר יודעת לשבת ואני רוצה להושיב אותה בכסא אוכל לידו ופשוט יודעת שהוא ישתגע על האוכל שלה..אז מה עושים? אין אופציה להפריד בינהם כי המטבח והבית קטנים
ושתבינו שאפילו את המנה שלו הוא אף פעם לא מסיים.. תמיד זורק חצי.. זה סתם הפרעה שהוא לא מסוגל לראות אדם אחר אוכל.
ודרך אגב מי שזוכרת אותי שפעם העלתי שרשור בנושא שהוא לא מסכים לה לשחק לידו- אז זה פשוט השתנה מקצה לקצה הוא לא מסכים לשחק בלעדייה אף פעם, כל מקום שהוא נמצא הוא מבקש שגם היא תבוא, מחבק אותה מלא, שם עליה ראש, הוא מאוהב בה קשות חח..ב״ה