(בקצרה: אני סובלת מאןד מהמסיכה, ובטח בהריון כשאני עם קוצר נשימה שתוקף אותי מדי פעם. האחות דווקא אמרה לי שאני יכולה להוריד קצת את המסיכה אבל הרופאה ממש כעסה עלי! וממש השפילה אותי! ואמרה שאני מסכנת אותה (גם כי אני לא מחוסנת מכל מיני סיבות) ולא משנה שאמרתי לה שאני סופר נשמרת ולא יוצאת מהבית לשום מקום! וגם שביקשתי ממנה לעשות את המעקב בבית היא פשוט אמרה שאי אפשר וזהו. ולא משנה שהתחלתי לבכות לה שם מה שכמובן החמיר את הקוצר נשימה שלי..)
אז איך אני יכולה לעשות לעצמי מעקב הריון בבית? נגיד אני אקנה מכשיר לחץ דם, ואולי אפילו אולטרסאונד ביתי. אפשר גם לקנות את הסטיקים האלה של השתן? אפילו בפרטי שיהיה
כי ברור לי שאני לא חוזרת לשם! רק לסקירת מערכות, שלמזלי אצל רופאה אחרת.. ואולי בסוף ההריון בשביל לבדוק את המצג, נראה
(ואולי בכלל כדאי להחליף רופאה? זה אפשר בכלל באמצע הריון? למרות שאיך אני אדע שזאת תהיה רופאה יותר מכילה
כי דווקא הייתי אצל הרופאה הזאת בעבר והיא הייתה בסדר..)*ולפני שתקפצו עלי עם העניין של החיסון, אז אני אגיד שציפיתי לביקורת מהרופאה על זה כי סה"כ זה מה שמקובל היום, להתחסן. אבל לא ציפיתי לחוסר רגישות כזאת! שאני נחנקת לה מול הפנים והיא כועסת עלי שאני "נושמת ככה"!
טוב, לומשנה, ערב יו"כ, אני צריכה לסלוח לה. ויכול להיות שהיא באמת נתקלה לפני בנשים שסתם מזלזלות ולכן קלטגה אותי ככה..
*ובבקשה תגובות רגישות ולפחות ענייניות, כי אני גם ככה בקנטים עכשיו.. תודה 🙏
)