לפני יום כיפור כולם מדברים על "תסלחו לאחר בלב" או "תבקשו סליחה". זה קל להגיד. אבל לפעמים קשה מנשוא ליישם.
כמה שזה בן אדם יותר קרוב, זאת הופכת להיות משימה עוד יותר מאתגרת.
לפעמים זה כעסים של שנים או חוסר תקשורת שבשנייה מצית את כל הפערים. כך, שאפילו בשיחה קצרה, את מרגישה כאילו את דורכת על ביצים.
אני אוהבת כלים מעשיים.
היום אני רוצה לתת לכן טעימה לדברים שלמדתי, ניסיתי על עצמי והם עובדים.
🏞דמיון מודרך.
דמיון שלנו הוא כלי נפלא ולמחשבות שלנו יש כח אדיר. אני מאמינה שעל ידי דמיון מודרך ניתן לרפא את הלב שלנו. ❤💔
🙈תדמייני שאת פוגשת אדם שיחסים שלך איתו טעונים בחוף ים או ליד מדורה גדולה. רק שניכם נמצאים שם. תגידי לו את מה שעל ליבך,את הכעסים שלך, תדמייני את הפיוס ותשליכי לים או לתוך האש את כל הכעסים. ותבקשי סליחה על מה שמייסר את ליבך.
את תרגישי הקלה. אולי ירדו לך דמעות.
אולי תצליחי לחבק בן אדם שמולך ואולי פשוט תפרדו, אבל בלי כעס.
זאת רק דוגמא,את יכולה כמובן לעשות את זה בדרך שלך.
💌עוד דרך מעשית טובה זה לכתוב מכתב ולהשליך לתוך הדף את כל הכעסים. לא למסור את המכתב, אלא לקרוע או לשרוף את הדף. לעשות את זה אפילו כמה פעמים.
נשים מעידות שלפעמים יחסים עם הצד השני משתפרים מעצם עבודה פנימית שהן עושות עם עצמן. יש לזה הסבר, הלבבות שלנו קשורים, במיוחד עם אנשים שקרובים לנו. "כמים הפנים לפנים כן לב אדם לאדם" וכשלב שלנו מתרפא וסולח או מתחרט, גם הצד השני מרגיש את זה.
ואם אתן כבר שם ולקחתן אחריות על החיים שלכן ואתן עושות עבודה פנימית עם עצמכן. אף פעם אל תתייאשו, גם כשכלפי חוץ עדיין אתן לא רואות תוצאות.
הן קורות.פנימה.❤
גמר חתימה טובה אהובות.