הגיע הזמן לקצת קרדיט...לא חושבים?!?אפוש
בס"ד
שימו לב חבר'ה!
בנ"ע ביטלה את השתתפותה בעצרת המרכזית ללוחמי הל"ה בגוש עציון בגלל שירת נשים...
חשבתם למה? איך זה יכול להיות ש80 שנה בנ"ע יוצאים לדבר ומעודדים אותו ופתאום התפיסה מתחילה להשתנות? פתאום העדה הנפרדת של בנ"ע זה לא רק סניף נוף אילון?אנו רואים יוזמה מבורכת של התנועה להתחזקות מדהימה! חשבתם מדוע? מה הגורם הלא בהכרח רשמי של כל העניין!...
הגיע הזמן שנצא בגאון ונכריז! בזכות 30 שנה של תנועה מבורכת שכבר לא כל כך קטנה (אם תסתכלו בנתוני משרד החינוך תופתעו לגלות שאריאל כבר מתחילים לעקוף את עזרא גם פר חניך  וגם פר סניפים..) תנועה נפרדת שחרטה על דגלה את התורה והחינוך לחיי תורה מלאים תוך הפרדה והקפדה על קלה כבחמורה!...

התיאוריה הזו התחילה אצלי עם המחשבה על כך שברחובות לפני כ-8 שנים הקמנו את הסניף ופתאום התחילו בעיר  הפרדות..הרצאות תורניות..התחזקות של סניפים שכנים (בנ"ע עזרא)..והינה הבנתי כי זהו מהלך קורה בכל הארץ! 
אשרינו שזכינו להיות תנועה שלאט לאט מובילה מהפכה! מים שקטים שכנראה באמת מתחילים לחדור עמוק!
אשריי כל חניך וחניכה כל מדריך ומדריכה כל חב"בניק וקומונרית!שבחרו להיות בתנועה הזאת!לבנות אותה לחזק ובעיקר לצאת מחוזקים יותר!

בצפיה לבניין אריאל תוך שלמות אהבת העם התורה והארץ והכי חשוב תוך שמירה על חיי תורה בעוז!
מעריצה
אפרת-רחובות
הסנה-בוער
בס"ד
אמממ. זה קצת מעצבן, כי בצוות הווי זה בסדר שירת נשים? לא חשוב.
ב"V שזכינו שתנועת נוער דתית נלחמת למען ההלכה  

באמת שכוייח!!tomerittal
אשרייכים ישראל!
אגב...אני מסכים איתך לגבי הצוות הווי. אבל שימי לב שלא כל בנ"ע היו בעד הרעיון הזה.. היו הרבה מתנגדים.
אז.. "קמעא קמעא". בע"ה!!

אמממממ...כן כל הכבוד לנו.אבלאנונימי (פותח)
אנחנו צריכים להיזהר שלא לבוא או להישמע יותר מידי חשים מעצמינו. אם אני אריאלניקית וזה מעצבן אותי, אני מניחה שלצד השני זה מאד מעצבן. וכן זה מעניין אותי מה הם חושבים, לא הייתי רוצה שעלי יתנשאו ככה...
כולנו  מנסים לקדם את העם  ויותר חשוב -להתקדם בעצמינו-כל אחד מהמקום שלו!!!!!!!!!
לא אוהבת ת'טענה הזאת..יורבית
ולמה אריאל קמה? היא קמה מתוך בנ"ע, זוכרים?
כי יש התחזקות כללית -- בכל הדור. וזהו.
יכול להיות שאריאל קצת מעודדת את זה לקרות יותר מהר, אבל זה פשוט חלק ממהלך אחד גדול.

[וסורי, אף אריאלניק לא התקרב לסניף שלי נגיד, ובכ"ז יש התקדמות. למה? כי אנשים חכמים גם לבד. לא צריך לזלזל בהם, עם כל ההערכה- ויש הרבה- לתנועת אריאל.]
שימו 3> !אפוש
בס"ד
1.בשירשור הנ"ל לא ביטאתי ולא במעט חוסר הערכה או זלזול לתנועות אחרות (כי אין לי כאלה! אני מאוד מאמינה בבנ"ע!). אלא להפך "אנו רואים יוזמה מבורכת של התנועה(בנ"ע) להתחזקות מדהימה!"
2.בעניין ה"חשות" - פרסמתי את דעתי זו בפורום של א-ר-י-א-ל ולא של בנ

אופסס קפץ..אפוש
בס"ד
2.פירסמתי דעתי זו בפורום של אריאל ולא של בנ"ע במיוחד כי לא רציתי לעורר את ה"אגו" של התנועות אלא רק בשביל לתת תפיחת שכם על ה"כתפיים" של האריאלניקים..אל לכם להתעצבן!
מקווה שהובנתי כראוי!
בצלב"א
אפרת
נו טוב. (:יורבית
אשרינו שזכינו!!!!!!!!!!!!Nעלי
כפיים!!דאץ
אני חחושבת שזה לא נובע דווקא מהתנועהמאמאמיה
בס"ד
באופן כללי יש תופעה של התחזקות. גם חילונים חוזרים תשובה לא בגלל תנועת אריאל כי מבינים שיש אמת מוחלטת בתורה. הדורות מתחזקים ב"ה והיום נחנו לא מה שהיינו לפני 10 שנים.
החבר'ה של בני עקיבא לא פחות דוסים מאיתנו. וב"ה הם עולים שלב כמונו. אל תשכחי שהחבר'ה של בני עקיבא מכילים בתוכם גם חילונים,מסורתיים, דתיים כמו אריאל וכמו עזרא. כל תנועה מתחזקת. הרצון להפרדה התחיל עודד לפני שתנועת אריאל נולדה!

בקשר להרצאות וכו'
מעניין שהשיחה עם הרב שמואל אליהו הייתה בנים ובנות. הייתה מחיצה באמצע. בואי נאמר ככה: דוסיות לא מסתכמת רק בהפרדה. לצערי הרב קידשנו את ההפרדה ואת הנגיעה כאילו הם המצוות היחידות שקיימות בתורה. ב"ה יש עוד שלל מצוות אחרות שאפשר לדבר להתדיין רק עבודת המידות יכולה לתפוס לך שנה שלמה בהדרכה.
אז די להתמקד רק בנושאים האלו.
בצפיה לבניין אריאל (אגב שזה גם עוד נושא מצויין לפעולה!)

מאמיה--עוד נדבר על כך!חח 3> |לא מסכימה איתך בעליל|אפושאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך