שלום
מועדים לשמחה.
אנחנו בתחילת שנות ה30 , אחרי חצי שנה של נסיונות להכנס להריון שני. הריון ראשון נקלטתי די מהר. ילד חמוד בבית תודה לאל.
בחצי מהחודשים כולל האחרון, התחילו סימני הריון כמו שאני זוכרת מההריון הראשון . כמו : הרחת ריחוק חזקים , טעמים מוזרים ומרים לחלק מהמאכלים , חזה גדול וכואב, כאבי מחזור מוזרים שאני בד"כ לא סובלת בכלל מהם , פיפי כל שעה בערך כמו בלילה ועוד
ואחרי כל הסימנים ושכל פעם אני חושבת שזה זה המחזור מגיע ביום ה30 או ה31 . בהתחלה כטיפות דם בהירות בלבד שנראה שיש עוד תקווה ואחרי יום או כמה שעות כמחזור כואב וחזק מאד שלא אופיני לי. המחזורים שלי כל החיים היו כמעט לא מורגשים.
כבר התיעצתי עם רופאי פריון ועשינו בדיקות שצריך. עשו לי פעמיים מעקב זקיקים שאימת את התוצאות של הבדיקות הביתיות שמראות בימים די קבועים בחודש את הביוץ.
לא מצאו כל בעיה ואמרו שאין מה לדאוג וושחייבים להיות רגועים. (כאילו זה פשוט) .
אמרו לי להמשיך לנסות עוד חודשיים לבד ואז אולי יהיה מקום להתערבות של טיפולים אם אבחר בזה.
אני לא רוצה לעבור טיפולים כמובן. גם לא חושבת שאוכל לסבול את הכאבים. גם באולטרא סאונד רגיל של רופא נשים קשה לי וכואב.
האם קרה למישהי שכל פעם היה נדמה לה שנקלטה ואז זה לא הצליח לעבור את שלב ההשתרשות ברחם ? האם זה קרה למישהי ובסוף הצליחה להכנס לבד להריון ?
האם יש לי עוד תקווה ?
אני מיואשת, עצובה , מדוכאת . לא מצליחה להתמודד עם זה שאני לא אצליח להרות פעם שניה לבד.
לא מצליחה להבין למה זה אם בפעם הראשונה זה הלך די מהר.
אשמח לכל עצה / עידוד שעוד יכול להיות סוף טוב לסיפור הזה.
תודה
אותי פעם שלחו להתפנות ואז וגינ