זהו, החלטנו לפרק את החבילה.
אני מרגיש שנתתי את כל כולי בקשר הזה ואשתי מיצידה מרגישה שנתנה 500 אחוז מעצמה בקשר הזה...
זה לא שאנו שונאים אחד את השני (למרות שאם נמשיך בשביל הקיים אין לי ספק שנגיע גם ליעד הזה) הבעיה היא חוסר בכבוד הבסיסי שיש (יותר נכון שאין) בנינו...
הדבר היחידי שעומד לנגד עיניי הוא שלומם של הילדים והשפיות האיתנה שלהם (הגדול בן 5 והקטנה 2).
כבר היום אפשר לראות ואף להרגיש את התסכול שלהם ולכן אני יודע שזה הצעד הנכון לבצע לאור הממצאים.
אנו נשואים 7 שנים שמתוכם 8 שנים אנו נמצאים "בטיפול זוגי".
אין לנו רכוש משותף מלבד רכב חדש והלוואות של כמעט רבע מליון שקלים.
את הרכב אני מוכן להשאיר לה כך שזה ממש לא אישו בעניין רכוש משותף.
הבעיה היא שהיא רוצה משמורת מלאה על הילדים וגם שלא ישנו אצלי כלל בשנה /שנתיים הראשונות.
למשפחה שלה גב כלכלי ויכולת גמישות יתרה לעומת משפחתי ואתמול היא עוד הוסיפה שאם אני לא "אתגמש" איתה בנושא היא לא תהסס לפנות לאמא שלה לבקש עזרה עם עורכי הדין הכי חזקים בארץ.
וכאן מקור הבעיה.
לדעתי כל מי שאשם באי הצלחת הקשר הזוגי שלנו מלכתכילה זו האמא שלה שמתערבת בכל דבר אפשרי ולא נותנת לבת שלה להחליט בשביל עצמה.
כך, שברור שגם לדעתי היא אינה מקשיבה אלא רק לאמא שלה ולכל מוצא פיה.
חמותי מצהירה בכל הזדמנות שיש כי היא לא רצתה אותי כבר מההתחלה (וזה עוד בנימה עדינה יחסית) ולכן החשש שלי הוא שגם אם לרגע עברה בי המחשבה להתפשר בעניין משמורת הילדים אזיי שיש לי ספק רק כמה הם יעריכו את אבא בבית הסבתא הדואגת...
חמותי אלמנה והם מרכז העניין היום יומי שלה ובדרכה היא חייה כאילו הם הילדים שלה.
לדוגמא, בכניסה לקניון לא דיי שהיא תקנה להם כל דבר (גם אם יעלה 1000 שקלים לילד) היא ישר שולפת שטרות של 200 ונותנת לילדים לבזבז כי ככה חיים לדעתה.
לא הצלחתי 7 שנים להסביר לה שילד יעדיף שתהיה לו היכולת העתידית לבחור בכל מה שירצה מאשר צעצועים וממתקים בעשרות אלפי שקלים!!!
מנסיונכם, ולפי התרשמותכם הכללית - למה עליי לצפות אם אוותר והאם הייתם מיעצים לי ללכת עם הלב שלי ולדרוש משמורת משותפת ???
ראוי לציין שאינני אב אלים / מכה או כל דבר בזאנר.
בתודה מראש לעונים והמגיבים
ממני שכבר מיואש מהמילה נישואים