לפני חודשיים אחרי עוד מריבה בזוגיות.אשתי אחרי כל הזמן שהייתה מאיימת-גם קיימה והוגשה נגדי תלונה במשטרה על אלימות שווא שלא הייתה ולא נבראה צעקות כן היו משני הצדדים.לאחר שעה שחררו אותי ללא הגבלות באותו לילה חזרתי הבית אחרי שהבינו שהתלונה הייתה לשווא וגם היא הודתה שהיא רק רצתה להוציא אותי מהבית.בדיעבד התברר לי שכל שיחה או מריבה ביננו הייתה מוקלטת ומצולמת
עברתי ימים לא פשוטים השם שלי מאוד נפגע וגם אנשים לא חסכו ממני מבטים של גבר אלים כמעט והפרנסה שלי נפגעה. לאחר יומיים פתחתי תיק גירושין ברבנות.
אנחנו נשואים 5 שנים עם שתי בנות מקסימות.
רוב חיי הנישואים היו לא טובים אנחנו ישנים בחדרים נפרדים הקשר ברובו הוא טכני על מגע אני בכלל לא מדבר כי היא לא אוהבת מגע וקירבה בעיה של ויסות חושי וואט אבר. בטיפול זוגי היינו שלא הועיל יכול להגיד לכם שהמטפל מספר 1 שיש לו אין ספור סרטונים ביוטיוב טיפל בנו..אני המפרנס העיקרי אני ב"ה עובד בעבודה מאוד טובה עם שכר הרבה מעל הממוצע.אני די הרגשתי מנוצל והתחושה שלי שהיא נמצאת איתי מטעמי נוחות.אני לא מושלם ולא שלם אבל להתלונן במשטרה ולהעליל עלילות זה קו אדום.מעולם לא הרמתי יד מעולם לא.אני לא טיפוס אלים.
במהלך החודשיים האחרונים היא רשמה לי אין ספור מכתבים/מתנות בקשה של סליחה והיא מבינה את גודל הטעות.
מה שכן בראש שלי אני לא מצליח להדחיק את הסיטואציה וההשפלה שעברתי.
יום ראשון הקרוב יש לנו דיון ראשון בבית דין רבני.
היועץ זוגי אמר לי שהכי בריא מבחינתי לסיים את הקשר אחרי המקרה הנ"ל.
היא מבקשת צאנס אחרון.
איך אני ממשיך מכאן?!
נעלבת מאד מאד וכועסת ועוזבת את השיחה - או רק שותקת או הולכת ממש.