מתי בפעם אחרונה פלירטת עם בעלך?
תזכרי כשרק הכרתם, כשרק התחלתם לצאת איך הייתה את אותה קלילות ביחסים.
ילדים,מטלות הבית, דאגה לפרנסה, חיים עצמם שוחקים את הקשר הזוגי. וזה תפקיד שלנו לשמר את חיי הנישואים שלנו תוססים,חיים, רענננים .⛵
איך?הנה כמה רעיונות🙂
💝שמירת טהרה.
שבועיים כיפכיף שבועיים פסק זמן.
חייבת להגיד לכן שזה גאוני.
אם לא היה את המצווה הזאת, היו חייבים להמציא אותה.
הזמן הזה שלא נוגעים, מכניס כל כך הרבה ריענון והתחדשות ביחסים..
פתאום יש יותר זמן לשיחות עומק.
מראים אהבה במילים ולא רק בחיבוקים ונשיקות.
והסידורים שלפני המקווה?
האמהות שבינינו יבינו שאלוקים פשוט גאון.
מה היה גורם לנו לעזוב את כל עיסוקינו🛀 ולא להתעצל לעשות גבות/ שפם/ לסדר ציפורניים/ לשייף כפות רגליים ולחזור על הטיפוח הזה כל חודש בל יעבור
🤣 💝להתלבש יפה גם בבית .👸
אני יודעת שזה מאתגר.
אם את עובדת- בא לך לחזור ולהוריד מעצמך את היום, להוריד איפור ,לשים פיג'מה...
אם את בבית - חבל לך על הבגדים שילכלכו אותם הילדים ומתי בכלל יש זמן להתאפר ולהתלבש עם תינוק?
אבל זה שווה את זה.
קודם כל בשבילך. לא יודעת מה איתכן, אצלי היום שלי הרבה יותר מוצלח ופרודוקטיבי כשהתלבשתי בבוקר. אם אני משקיפה במראה ורואה את עצמי מסודרת, זה משמח אותי גם כשהכל הולך הפוך.
בשביל הבעל.
זה מצחיק כשבחוץ האישה תמיד יוצאת מאופרת בשביל לעשות רושם על אנשים זרים וליד בעלה, שהוא אמור להיות הכי חשוב, ועליו הכי צריך להשתדל להשאיר רושם, היא מסתובבת בסמרטוטים.
אני בכלל בעד לזרוק את הסמרטוטים, להשאיר רק פיג'מות יפות. לקנות בגדים נוחים ולייעד אותם לבית. אף פעם לא להפוך מה שכבר מרופט מדי לבחוץ, לבגד של בית. בד"כ זה כבר בגד שמיצית אותו והוא לא מסב לך אושר. ללבוש בבית רק דברים שמשמחים אותך וישמחו את בעלך.
באמת שלא צריך שמלת ערב💃 או איזה איפור מושקע אחרי יום מעייף. מספיק לפני שהבעל מגיע להעיף מבט (קצת ביקורתי) במראה ולשאול את עצמך: " היית רוצה שאחרי יום שבעלך היה בחוץ וראה נשים מתוקתקות, בעלך יראה אותך ככה?"🙍♀️
ישר את מקבלת מוטיבציה ושמה על עצמך משהו נורמלי.ואולי אפילו מתיזה בושם

💝פחות הערות ויותר הומור.
הערות זה אויב מספר אחד בחיי הנישואים.⛔
הומור זה הגלגל ההצלה בחיי נישואים.🦺
אם זה לא משהו עקרוני אפשר מדי פעם להבליג. מבטיחה, לא מתים מזה. ובדרך כלל גם הבעל בתוכו יעריך אותך מאוד על זה שהבלגת ולא הערת.
את רוצה להעביר משהו לבעלך? תעבירי את זה באווירה רגועה, בלשון רכה, בהומור. לא בזלזול חס וחלילה.
כמו שהיית צוחקת על זה עם חברה.
ותהיי קלילה, תפלרטטי עם בעלך מדי פעם כאילו אתם בסרט קליל
💝דייט זוגי.
לקבוע זמן של פעם /פעמיים בשבוע זמן זוגי בל יעבור.☕
לפעמים זה פרוייקט, במיוחד כשיש רק ילדים קטנים. מקלחות, הרדמות, למצוא בייביסיטר...
אוווווח למצוא בייביסיטר.... משימת המשימות, להצליח להתגבר על ה"לא נעים לבקש".
אבל מה לעשות, כשמדובר בחיי נישואים, צריך לקחת את המשימה הזאת ברצינות.
בסופו של דבר אחרי שיוצאים, אף פעם לא מצטערים.

ועכשיו נשאר רק ליישם.
יאללה הולכת להזכר באיך מפלרטטים.🤣