הפעם, בעלי ממש רוצה שאשים אתקן. והוא אומר, שהרבה יותר טבעי ובריא (פיזית ונפשית לזוגיות...) לקבל מחזור מידי פעם. שגרה רגילה, כמו שהייתה בתחילת הנישואין.
ואני מרגישה שזה קצת פוגע בי, שהוא מעדיף שחצי חודש נהיה אסורים. מאשר שנהיה כל הזמן מותרים.
הוא כל הזמן אומר שהוא אוהב אותי ונמשך אלי. ולרוב המוחלט הוא זה שיוזם יחסים. וכשאנחנו אסורים קשה לו מאוד. ואם לצערנו קרה שאנחנו נופלים "רק" במגע בד"כ זה בגללו (הוא מודע לזה ויודע שזה "אשמתו").
ואצלי, אני מאוד אוהבת את המגע שלו, את הקרבה שלו, ואנחנו מאוד חופשיים ונהננים בקיום יחסים. אבל בתקופת הריון, הנקה, מניעה... קורה לי הרבה שגם יש חוסר חשק וזה קשה לו.
לי נוח להיות מותרים כל הזמן, ולא להתעסק עם מחזור בכלל. ובסה לי קצת שאחד השיקולים שלו בעד התקן זה בשביל שאקבל מחזור.
לא לפתוח דיון אם הוא יכול "להחליט" בשבילי אם לעשות התקן או לקחת כדורים. ברור לנו שזו ההחלטה שלי בעיקר.
אני בעיקר רוצה שתעזרו לי להסתכל מזווית אחרת שלא תגרום לי קצת להעלב, לפני שאני פותחת את זה מולו. לא רוצה לשמור רגשות כאלה בבטן.

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...