בקיצור, לונג סטורי שורט, צריכה הצעות, המלצות, הזדהויות ופתרונות יצירתיים.
כבר די ותיקה בעולם הזה של השידוכים, לא צעירה באופן כללי. הדבר הזה, ״רווקות״, כבר סוגר עליי מכל פינה אפשרית ואני מרגישה שאני ממש נדחקת. הולכת לישון עם זה בלילה, קמה עם זה בבוקר, שוכחת קצת במשך היום כי יש חיים אבל אז זה חוזר חלילה.
לא יצאתי עם יותר מדי בחורים כי נורא קשה לי עם דייטים (היום פחות, פעם זה היה ממש קשה לי, התרגלתי, התבגרתי, מאמינה בעצמי יותר היום). הרוב היו פגישה אחת או שתיים, הרבה ירדו על עניין של ׳סגנון׳ חיים. יש לי דעות די ייחודיות בנוף שאני נמצאת בו ואני איפשהו בין עולמות. אני יודעת שהרבה כאן מרגישים ככה, אולי לכן כולנו עדיין פה.
ולנושא לשמו התכנסנו: הגיע אליי בדרך עקיפה פרטים של איזשהו בחור שבמקרה גר באזור שלי. מהרגע שקראתי את הפרטים משהו בי נתקע עליו, משהו בי החליט שזה יכול ללכת. זה משהו בדרך ובמסלול שהוא עבר בחיים, איך שנכתבו הדברים. הבעיה, הבחור לא הוצע לי ואין לי שום קשר איתו, לא מכירה מישהו שמכיר אותו אישית. אבל משהו במוח שלי פשוט לא משחרר, בטוח שזה זה. ואין לי דרך ליצור קשר ומעבר לזה - זה פשוט מוזר לי ליצור קשר גם אם תהיה דרך.
אני מגיעה מהחברה החרדית יותר, אין פה להתחיל עם אנשים בפייסבוק (כמובן שאני סטוקרית על הפייסבוק שלו. את חטאיי אני מזכירה כאן לפניכם). וחוץ מזה יש פה את עניין האגו שלי; אני יכולה להזיז פה הרים וגבעות ולעשות תשיעיות באוויר בשביל למצוא מישהו שמכיר שינסה להציע אבל אני פשוט מרגישה שאולי סתם נתקעתי על זה וזה יהיה בזבוז זמן ופדיחה ודברים מעין אלו.
אני תוהה אם זה סתם עניין אובססיבי (לא מופרך כשזה מגיע אליי) או שיש פה איזשהו עניין כן לנסות. כי אני מכירה אותו מכמה שורות ותמונה, וזהו. אין לי כלום, אבל משהו במוח נתקע. אולי זה סתם המוח שלי מנסה להחזיק את התקווה ומייצר פה פנטזיה ודרמה ודמות דמיונית שלא קיימת, על גבי הפרטים היבשים?
אני ממש מתלבטת מה לעשות עם זה, ואשמח ממש לעצות, הצעות, חפירות, דיעות, ביקורת, סיפורים דומים שבסוף נגמרו בחתונה, בגירושין או בכלום. כל דבר. שוטו.
אני קצת לבד בתוך זה כי מרגישה ממש פדיחה להצהיר בפני אנשים שאני מכירה ״איתו אני רוצה לצאת! יש לי תחושה שיהיו לנו ילדים יפים (וחכמים וצדיקים ובריאים)״. אז אני עושה את זה פה.
️
לשמוע על המידות שלו (!) על האופי, על אורח החיים, רמה דתית, עובד/לומד, שאיפות וכו'.. )

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם