זה דיי טפשי וילדותי להיות עצובה מדבר כזה אבל זו המציאות.
בעלי בא מ’משפחה יפה’, ויש לו קבוצה של אחיות ואחים מתבגרים דפוקים שלא ממש עפים עלי. שלא תבינו אני ממש לא מכוערת, אני יפה, אבל אני (וגם בעלי) לא ממש תואמים למודל היופי שלהם. אחרי שהתחתנתי קיבלתי מאחת האחיות הערות מעליבות מאוד על משהו בפנים שלי שלא הכי יפה. כמובן שהיא ננזפה בצדיקקוותת עי האחיות הגדולות יותר, היא נסתה עוד כמה פעמים אז אבל קיבלה מטח של שששש ולחישות של ”זה לאא יפפהההה...” אני מצידי לא עניתי לה אפילו מילה. מאז היא דיי הפסיקה אמנם יש לה נסיונות מעצבנים כאלה יעני בתמימות לרדת עלי, (אין לי דוגמה) או שלמשל מספרים בדיחה ואני מחייכת (נגיד הן אומרות שהשיניים שלי לא יפות) והן מתחילות לדבר על למי יש שיניים יפות במשפחה, בלי לרדת עלי, אלא סתם מדברות ביניהן בשקט.. ואני לא עונה ורק מתכווצת מבפנים. עוד משהו שם זה ההשוואות, דיונים שקטים בכובד ראש מי הכי יפה בין כל הכלות (הם משפחה שהמראה החיצוני הככככייי אבל הכייי חשוב להם בעולם. לא רק לקטנים. גם לגדולים. לרובם לפחות.) הם החליטו שאני הכי פחות בכלות ובעלי הכי פחות בבנים ולבעלי גם אמרו את זה בפנים ”אתה הרסת את הרצף של היופי במשפחה”. בעלי לא מתייחס לזה הוא כבר מכיר אותם והוא גם גבר שלא ממש אכפת לא.. וגם אני מנסה שלא יהיה אכפת לי אבל לאחת האחיות יש איזשהי פעילות באולפנה והיא שאלה אתמול אם הבן שלי יכול לבוא עם חמותי. שאלתי ”אולי אני אבוא איתו? הוא בן שנה וחצי לא בא לי שילך לבד” ואז היא ענתה את לא יכולה לבוא אין לך תו ירוק לא יתנו לך להכנס. משום מה האמנתי לה למרות שזה באוויר הפתוח. אחרי זה שמעתיאותה מבקשת מהכלות האחרות שיבואו לפעילות וכשאחת מהן אמרה לא יודעת אם אני יכולה אז היא אמרה פליייז בואי אני רוצה שכל הבנות יראו איזה משפחה וגיסות יפות יש לי.. אממה לכללל הגיסות אין תו ירוק וחלקם מתנגדות חיסונים ידועות מאודד במשפחה. רק אז קלטתי את התירוץ הדפוק שלה. כנראה הבן שלי מספיק יפה בשביל ההשווצות שלה.. לא אמרתי מילה לבעלי ולא רוצה שידע . לא יודעת למה זה הוריד לי את המצב רוח ולא בא לי ללכת לשם יותר.זהו פרקתי..שיניתי מלא פרטים שלא יזהו מתנצלת