אומרים שדאגה בלב איש - ישיחנה
אז אני חושב שזה יקל עליי כי זה פורום אנונימי ולא הרבה ממכם מכירים אותי.
מאיפה להתחיל..?
הרוע הזה קיים מאז שאני זוכר את עצמי
יש לי משפחה נהדרת ההורים שלי מושלמים וגם אחי, הרבה פעמים יוצא לי לתהות למה מגיע לי הורים כאלו טובים ולמה דווקא הם צריכים לסבול כל כך?
הבעיה היא עם אחותי, בת 33 גרושה חרדית עם ילד, שגרה איתנו בבית מאז שמיכאל נולד בערך.
מעולם לא היה לי דיבור איתה, אבל גם ממש לא שנאתי אותה מצד שני..
בעיות איתה תמיד היו, אבל לא עד כדי כך, בשנה האחרונה הכל החריף פי מליון.
בעיקר מאז שהיא הביאה את החבר שלה לקידוש וגילינו שהוא מסומם..
גם בעלה לשעבר לא היה רחוק מזה.. תמיד היא חיפשה את "התלמיד החכם" שילמד כל היום ויביא אותה לעולם הבא.
השם הביא לה אנשים שדומים לה 2 טיפות מים.
לא היה דבר שהיא לא עשתה להורים שלי, האשימה את אבא שלי שהוא חולה מין וגם את אחי,לי היא עשתה מעשה שהוא פשוט רוע טהור שלא אפרט מטעמים מובנים. את אמא שלי היא מקללת על בסיס יומי קללות שלא ברא השטן, גרמה לאמא שלי וגם לאח שלי לחוות התמוטטיות עצבים ורק אני מהצד מסתכל והלב נשרף לראות את אמא שלי סובלת כל כך כל יום ולא יכול לעשות כלום.
נתנו לה דירה בחינם רק תגורי שם, אבל גם זה לא מספיק טוב אנחנו הרי חלאות אדם
והלוואי שזה היה מסתיים כאן, היא עושה את זה גם לבן שלה מיכאל שהוא כמו אח קטן בישבילי, יש לו נשמה כל כך טהורה והיא שורפת לו את הנשמה כל יום מקללת אותו, פוגעת לו בנשמה יורדת עליו..
אין הורים יותר טובים מההורים שלי ואף על פי כן היא עושה להם גהינום ומסה לצייר אותם כשטנים.
היום כנראה שלב חדש בחיים שלנו התחיל בעל כרחנו..
שמעתי את הילד בוכה מהחדר הסמוך אבל הפעם זה היה נשמע חמור יותר. הוא היה אדום כולו וספוג מזיעה ודמעות ניסיתי לנחם אותו אמרתי לו שיישן אתי היום בלילה, אני יודע שהוא אוהב לישון אתי, הוא לא הצליח לומר מילה הוא נחנק מדמעות, ואז היא הגיעה והתחילה לקלל אותי, נשבר לי לא יכולתי לעמוד בזה יותר שטן מכה מלאך? צעקתי עליה אמרתי לה שתעזוב אותו, היא הגיעה עד אליי כמו הבריונים האלה במטרה להתחיל ריב "נחנך קטן מה תעשה לי אני רוצה לראות" ראיתי שהיא ממש התחילה להרים עליי ידיים אז תפסתי לה את 2 הידיים תוך צרחתי עליה שתירגע,אני לא בן אדם שמרביץ איך אתן סטירה לאחותי שהיא בעצמה שבר כלי? זה כמו להכות ילד היא שוקלת כולה 40 קילו בקושי.. בגלל שהיא הייתה חסרת אונים והיא ממש רצתה לפגוע בי (זה חלום שהיה לה כבר הרבה זמן)היא נשכה אותי ביד וקרעה לי את הבשר, אני צועק וההורים שלי סופסוף הגיעו אז היא הפסיקה, ההורים שלי כמובן איבדו את זה אבל מנעתי מאמא שלי להכות אותה כי הייתה לי תחושה שזה מה שהיא חיפשה. מיד אח"כ הלכנו לילד וראיתי אותו מפוחד כ"כ יושב בפינה דופק את הראש בקיר (איך ילד בן 9 יכול להכיל את כל הטירוף הזה)? ואז היא התקשרה למשטרה בטענה שאנחנו לא נותנים לה את הילד ושהכתי אותה השוטרת הבינה גם שמשהו לא בסדר איתה אבל מן הסתם שאין לה מה לעשות..
היא עזבה את הבית וכנראה שעכשיו זה לתמיד, היא כל הזמן ניסתה למצוא דרכים לפגוע בכל אחד מאיתנו, והיא יודעת שאם היא תיקח את מיכאל ולא תראה אותו שוב זה יגמור עלינו, ובעיקר על אמא שלי שגידלה אותו לבד מגיל 0, אני מקווה שהילד הזה לא יגיע לשאול תחתית כי היא באמת מעדיפה שהוא יחיה בבית יתומים או אצל אביו החולה נפש ולא אצלנו בבקשה תתפללו עליו, שיזכה לחינוך הגון ויחזור אלינו
ההורים שלי עכשיו שבורים אמא שלי לא מפסיקה לבכות
כואב לי ממש עליו ולא נשארו לנו כבר דמעות.. אני מקווה שהשם ירחם עליו
בבקשה תתפללו עליו