תערובת בסיס-
4 כוסות קמח מלא
4 כוסות שיבולת שועל (עבה או דקה לפי טעמכן. לא אינסטנט)
2.5. כוסות סוכר חום
2 כוסות שמן
4 כפות גדושות דבש
4 ביצים גדולות
1.5 כפיות סודה לשתיה
מערבבים בקערה
מוסיפים כיד הדמיון והטעם הטובה עליכן-
שקדים ואגוזים קצוצים מכל מין וסוג שיש בבית
צימוקים
חמוציות
(לא ניסיתי תמרים אבל אין סיבה שלא ילך טוב)
ושוקולד צ'יפס (בעיני חובה אבל מי שרוצה יותר בריא ופחות מתוק לא חייבת כמובן)
שוטחים על תבנית תנור בידיים רטובות (זה די שטוח לא לפחד, לשטח את זה טוב טוב לכל הכיוונים. אם לא הוספתן הרבה תוספות אז אולי זה לא יגיע ממש עד סוף התבנית)
אופים 20 דקות ב180 מעלות
מי שאוהבת מרקם פאדג׳ להוציא מיד כשזה חום בהיר יפה כזה. מי שאוהבת אפוי טוב כמו חטיף גרנולה שתמשיך לאפות עוד כמה דקות עד ששחום ממש
לחתוך לריבועים כשחם
להשאיר בתבנית לא להפריד את הריבועים עד שמצטנן לגמרי
לאחסן במקפיא
זה מאד מאד טעים ישר מהמקפיא, לדעתי יותר טעים מהמקפיא אפילו. (מחכים דקה או שתיים ואוכלים)


