היי לכולן, יש לי כמה שאלות שנראלי כל אחת מהן צריכה להיות בשרשור נפרד אבל לא רוצה לחפור לכן.. מתמצתת הכל לפה.. אשמח לתשובות מניסיונכן..
אני ברוך ה', בשעה טובה בשבוע 35 (!!) הריון ראשון..
1. באיזה שלב של ההריון יוצאים לחופשה? אם אני יוצאת בתחילת תשיעי אז אני אמורה לחזור כשהתינוק הוא בן חודשיים וחצי ? כלומר, אם אני יוצאת מוקדם זה על חשבון חופשת הלידה?
2. בעלי מעדיף שלא נקנה שום דבר ממש.. אבל קצת לחוצה מזה שלא מתכוננת בכלל. לא קניתי אפילו חזיית הנקה או כלום ממש. זה תקין? פשוט זה לידה ראשונה, ואנחנו די בטוחים שיקנו לנו הרבה דברים, אז מה שלא יקנו- נקנה אנחנו כבר באותו זמן.. זו מחשבה נכונה?
3. בעל בחדר לידה- בע"ה בבוא העת נעשה שאלת רב כמובן, אבל מעניין אותי לדעת איך זה אצלכן.. הבעל היה בחדר לידה בזמן הלידה ממש?
אומרים שעדיף שלא כדי שלא תתגנה בעיניו, אבל אני ככ פחדנית, שאפילו בדיקת דם לא מסוגלת לעשות לבד, וגם זה עם הרבה הכנות נפשיות.. אני רוצה אותו שם.. אבל מצד שני, אולי לא כדאי..?!
4. מה זה כרטיס הריון שצריך להביא איתי? מה צריך להיות שם? זה ממש קלסר?
5. אמרו לי שצירים זה מן כאב מחזור אבל הרבה יותר חזק.. בשלושה ימים האחרונים אני מרגישה מן תחושה שעומדת לקבל- מן חולשה וכאב ברגליים, פעם ביום בערך.. נגיד, חמישי הרגשתי, שישי לא, שבת כן וגם היום הרגשתי.. האם זה סימן למשהו? האם יש צורך להיבדק?
ובאופן כללי, פורקת קצת, מאוד מאוד מפחדתתתת מהלידה.. אני ככ פחדנית וחרדתית.. אין לי מושג איך אשרוד את זה..
6. דברים שצריך לעשות בתקופה הזו שלפני הלידה...?
תודה רבה לכל הקוראות והעונות!!!
לי היה כיף לארגן את הבית, לאפות וכו. 

תודה על התגובה!