אז חוץ ממה שהמטפלת מאכילה את התאומים התחלתי איתם ארוחת ערב.
ואני גם מלמדת משרה מלאה 6-7 שעות ביום, משחררת אותם ב-4 (מגיעה על הקסקס רק כדי לאכול בטיל ולצאת לשחרר אותם. חשבתי שיהיה לי לו"ז מאפשר שבו אספיק לאכול משהו ועוד משהו קטן אבל זה לא קרה).
מ4 עד 6 אני איתם, בגינה או בבית, במשחקים ובמרפסת והם שיהיו בריאים מהממים אבל תובעניים ודורשים וא"א לעשות כלום איתם.
ועד שבעלי מגיע ב-6 אני מאכילה אותם בכסאות אוכל ואז מטבע הדברים יש כלים ולכלוך אבל אז שנינו מקלחים ואז נותנים בקבוק ומרדימים. והם כבר גדולים כמעט שנה אז ישנים מאוחר יחסית (8 בערב).
ובתוך המירוץ המטורף הזה בין העבודה (שלא מספיקה לעשות בה כלום- יש לי חדר משרדי אבל כמעט ולא נמצאת בו) לבין הקטנים (משקיעה בהם בטירוף) הבית גם דורש זמן ואני מודה שאני מותחת את עצמי לקצה גבול היכולת ואני פרפקציוניסטית ונקי (בחיים לא עשיתי אקונומיקה ב11 בלילה) אבל באמת שאין לי זמן במהלך היום כמעט בכלל.
בשישי תקעו לי יום ללמד עד 1 בצהריים! אני כמעט לא מספיקה לשבת מזל שאני לא מבשלת.
ועכשיו בעלי שעוזר המון עם הילדים החליט שנצא קצת אני לספורט והוא לכדורגל (מודעת לצורך שלו להתאוורר ובחיי שהוא מפרגן לי תמיד לצאת וגם תאומים זה סיזיפי אז חשוב לצאת) אבל קשה לי שלא להתמרמר שהכל נופל עלי. בפרט שהוא רק מגיע בשש. הרי ביום שאני אצא זה לא שהוא יתחיל לנקות.
בלילה עד שהם נרדמים אני קורסת ועוד שוטפת את הרצפה. אבל מי בכלל מגיע לרמת הניקיון שאני רגילה אליה? ברזים, ארונות מטבח, אבק. וכרגע קנינו דירה אז מעדיפים לא לקחת מנקה. מה גם שהכל מתלכלך בין כה וכה.
בישולים אני מקבלת מחמותי ואמא שלי תודה לאל.
כדאי לקחת אולפניסטית שתסתובב איתם שעה פה ושם ואני אספיק דברים בבית?
יש לכם עוד רעיונות?

)
