מאז ומתמיד נרדמת בהנקה. ואז - זהו. אי אפשר להזיז אותה כי מתעוררת. במהלך היום זה הכי גרוע - לפעמים מתעוררת עוד בידיים שלי, מעצמה ובלי שום סיבה (בזמן שאני לא זזה בכלל ונותנת לה זמן כדי שהשינה שלה תהיה עמוקה יותר). אם אני אוזרת אומץ ומנסה להעביר אותה למיטה שלה או אפילו לשלנו - מתעוררת. היא תתעורר 9 מתוך 10 פעמים שאני אנסה להעביר אותה, אם לא יותר.
וכשהיא מתעוררת - היא מתעוררת... לא ברמה של להרדים מחדש עם טפיחות על הגב או משהו כזה. מתעוררת בצרחות ממש.
זה לא משנה באיזו תנוחה אני מנסה להשכיב במיטה - מתעוררת בכל מקרה.
עיטוף לא רלוונטי כי היא כבר מתהפכת וזה מסוכן, והיא גם לא כזה אהבה עיטוף כשהייתה קטנה יותר.
מנסה להעביר למיטה שלה או לשלנו (כבר לא אכפת לי, רק שתישן) - מתעוררת בכל מקרה.
אז הברירות שלי הן או לנסות להעביר אותה ולהסתכן בהתעוררות כמעט ודאית, צרחות שלה, כאב ראש שלי, אני לא נחה, היא לא ישנה, בסוף יש אמא עייפה ועם כאב ראש ותינוקת עייפה ועצבנית. או... שאני נותנת לה לישון בידיים שלי.
לבושתי אודה שזה מה שאני עושה פשוט כי זו האלטרנטיבה היותר שפויה מבין השתיים שהזכרתי למעלה.
אבל ממש נמאס לי... אני צריכה גם לנוח וגם קצת זמן לעשות דברים בשביל עצמי, וגם יש עוד ילדה בבית.
בלילה בדרך כלל ההעברה עוברת חלק יחסית. ואז יש לי שעה שקטה לעצמי עד שאני הולכת לישון. בכמה לילות האחרונים משהו קרה ואני גם לא מצליחה להעביר אותה אז בלי שהיא תתעורר, מה שהופך את כל הערב לסיוט אחד גדול ואני נרדמת כמו שאני - מותשת, בלי לאכול, בלי מקלחת ובלי טיפת זמן לעצמי. פשוט קורסת על המיטה מעולפת לגמרי.
וזו כבר נקודת השבירה שלי (וזה לא שלפני כן היה להיט, כן?) - אפס זמן לעצמי גם במהלך היום וגם בערבים + תינוקת קטנה שמתעוררת לינוק בלילה. לא יכולה להמשיך ככה יותר. אני עייפה, מותשת ומתוסכלת ברמות אחרות.
אז אני מחפשת טיפים איך להעביר אותה (לאנשהו) בלי שתתעורר.
עוד מידע:
היא לא מוכנה מנשא, ובאופן כללי היא צריכה שקט כשהיא נרדמת. אני לא יכולה להמשיך להסתובב איתה ולעשות דברים בבית כשהיא ישנה (וכאמור בכל מקרה היא לא מוכנה מנשא וניסיתי כמה סוגים).
מניחה שיגידו לי להרגיל אותה להירדם עצמאית, אבל זה לא ילך איתה. אני יודעת שיש ילדים שישימו אותם במיטה וירדמו בכיף בגיל הזה, או ירדמו עם קצת בכי. היא לא. היא פשוט צורחת בלי הפסקה, אני כמובן נשארת לידה, וגם כשאני מרימה אותה היא כבר בהיסטריה וצורחת עוד ועוד ולא נרגעת. ניסיתי כמה פעמים וגדול עליי כל הבכי הזה, לא יכולה לשמוע אותה ככה.
אז מחפשת רעיונות יצירתיים ממנוסות ממני איך להעביר אותה מבלי שהיא תתעורר, כי אני באמת כבר על סף יאוש.

)