אני מוכרת פה בפורום אבל משתמשת בניק אחר כי ממש מתביישת לשאול..
אני עובדת בעבודה משרדית, ונורא נורא משמם לי..
אני פה קצת מעל חצי שנה.. התרגלתי לעבודה, מידי פעם לא ככ מבינה ונאלצת להיעזר באנשים. הרבה פעמים אין להם סבלנות..
כל פעם גם משתנה האדם שעובדת תחתיו, כלומר מסיימת פרויקט עוברת לעבוד על פרויקט אחר שנמצא אצל מנהל אחר.
עד לפני חודשיים עבדתי אצל מנהל שהיה ממש נחמד לעבוד איתו. לא לוחץ, מסביר וסבלני. אחכ, כשסיימתי איתו (ביקשתי להמשיך איתו כי הרגשתי הכי אפקטיבית אבל אין לו יותר דברים בשבילי כמתחילה.. ) אז נאלצתי לעבור למישהו אחר שהוא גם כן, לא לוחץ וכו'.. אבל משום מה, אני פשוט לא מצליחה לעבוד. מה הכוונה? אסביר.. ופה אני קצת מתביישת..פשוט מגיעה לעבודה, נמצאת פה שעות ימים שלמים- ופשוט לא עובדת. החומר נשאר על השולחן יום ועוד יום ועוד יום.. וזה שהמנהל לא לוחץ ולא שואל- אני פשוט מנצלת את זה (לרעה).. מה אני כן עושה? רואה סדרות, נמצאת פה בפורום, רואה מתכונים, מדברת בטלפון.. הכל... חוץ מלעבוד.
כל יום אני מגיעה לעבודה ואומרת לעצמי בדרך שהיום- אני עובדת!! לפחות מתחילה, קצת.. לאט לאט אכנס לזה..מנסה לשכנע את עצמי כל הזמן.. וזה פשוט לא מגיע. ככה עובר יום ועוד יום ועוד יום.. כבר הייתי אמורה לסיים את הפרויקט הזה ואני עדיין לא התחלתי.
אני אומרת לעצמי שזה לא בסדר, שזה גזל ממש לכל דבר... ופשוט לא מצליחה להתעלות מעל עצמי.. אף אחד לא יודע, אפילו לא בעלי..
כאילו שהיצר הרע אומר לי- לא נורא, יאללה. גם ככה אף אחד לא עוקב ולא מעיר ולא רואה (נראלי) וגם ככה את אמורה לצאת לחופשת לידה עוד מעט.. אז מה כפת לך?!
אבל אני מתוסכלת מזה שבסוף יום עבודה יוצא שלא עשיתי כלוםםם!!
אני רוצה לעשות ופשוט לא מצליחה לעבור את הגל הזה ולהתחיל לעבוד.
לא יודעת אם זה קשור אבל כשהייתי סטודנטית הייתי בדיוק ככה.. עד שהייתי מצליחה לשכנע את עצמי להתחיל ללמוד, הייתי לוקחת חופשים חודש שלם בשביל ללמוד ובסוף לא לומדת ניגשת למועדי ב ו- ג'.. התעכבתי בלימודים... אני מרגישה שזה חוזר על עצמו וזה ממש מתסכל.. מן דחיינות מוגזמת ממש!
אשמח לתגובות ועצות.. (לא להיכנס בי, אני יודעת שזה ממש לא בסדר)
חוזרת לעקוב מהניק שלי..