ותמשיכי לשאול את השאלה כי אולי עוד תגלי בעצמך את התשובה.
אבל לא נראה לי שאני אצליח לענות לך כאן, כי בדרך כלל כדי למצוא צריך שיתוף מעמיק. ולא נראה לי שאנחנו נדבר בפרטי.
האמת היא שאני מכיר מישהי טובה שעושה טיפולים בתשלום, אבל אולי עוד תמצאי בפורום מישהי תותחית להתכתב איתה.
על עצמי - אף פעם לא ניסיתי לעשות תהליכים לבד. תמיד עם מישהו. בדרך כלל מטפל או קבוצה. לפעמים עם חבר או רב. ותמיד ראיתי תוצאות טובות. במיוחד איפה שאני עכשיו שהחיים שלי הפכו להיות רגועים.
אם הייתה לי קליניקה כנראה הייתי מקבל גם נשים, כי כשזה עסק הרבה יותר קל לנהל אותו בצניעות, כדברי חז"ל שאומן באומנותו הוא טרוד.
חלום שלי לטפל בנפש, אבל בחרתי בדרך ארוכה לשם וקודם אני עובר במקצועות לא קשורים, אז אני רק חובבן נפש.
אין לך מישהי (או מישהו) שאת משתפת? זה אחד הדברים הכי חשובים בחיים. וגם אם זה מביך ובמיוחד אם זה מביך. לאחרונה למדתי שהתהליכים הכי משמעותיים הם כשאנשים אומרים משהו שקשה להם להגיד והם נבוכים בו.
אז כל פעם שהצלחת לשתף על משהו מביך מהפנימיות שלך (לא על זה שהנגשת באיש ברחוב בגלל שהיחת בפלאפון), תני לעצמך חיזוק חיובי, ותדעי שזה גם מה שאנשים הכי רוצים לשמוע ותגלי מהר מאוד שזה עושה טוב גם להם ואיכשהו גם להם פתאום יש דברים לדבר עליהם.
כל אחד נושא שק.
תשתפי! אנשים יאהבו אותך ואוהבים אותך! תאמיני בעצמך!