משוחרר לי בפנים.רבי שלוימה הוא..קשה להסביר מה הוא בשבילי
למעלה מטעם ודעת ממש.
היום הזה מלמד אותי ככ הרבה דברים.
רבי שלוימה הוא מים ללב שנשרף.הוא מים.הוא מרגיע את הבפנים ומחייה לי את הלב.מחדש.מה הייתי עושה בלעדיו מה.יום רגוע.עם המון דברים ששמחו אותי.
(קשה לי שאני מרגישה פעם הכי שמחה בעולם ופעם הכי עצובה וכאובה ושרופה מבפנים.קשה עם זה שהמצבי רוח משתנים.אני משחק?אני קלף?לא רוצה להרוס את היום הזה במחשבות לא כייפיות..אבל רק..קשה לי להרגיש כל דבר בצורה קיצונית וחזקה.רוצה איזון.רוצה פרופורציות.מצד שני זה מראה לעצמי כמה הלב שלי יודע להרגיש.זה..וואו.פלא.אני כולי בוערת מבפנים.בוערת בקטע טוב מאוד.יש בי אש שעושה לעצמי אור.)
ורוצה להגיד תודה למי שברא תעולם.אם יש מישו כזה.רוצה להגיד אין סוף תודה על זה שרבי שלוימה קיים.ושיש ככ הרבה אנשים טובים בעולם שעושים לי שמח מעצם קיומם.שעושים לי טוב.שמשפיעים עם המילים שלהם בעולם.כמה כוח יש למילים כמה.רבי שלוימה היה ככ כזה.היה כוח במילים שלו.רבי שלוימה ידע למי לפנות ולתת מילה טובה לאלה ששורף להם.לאלה שלא מוצאים תעצמם בעולם.רבי שלוימה ידע לחבק.הוא ידע שכשלמישו כואב-הוא צריך חיבוק.במובן עמוק..לא כמו שאננו רואים את זה בראיה מצומצמת יחסית..והוא לא ישחרר את החיבוק אז שהכאוב ישחרר מעצמו.עד שהכאוב ירגיש שהחיבוק הספיק לו.רבי שלימה אף פעם לא שיחרר את החיבוקים שלו.רבי שלוימה ידע מה זה אהבת אמת.מה זה לאהוב כל יהודי באשר הוא.רבי שלוימה היה רואה אנשים שלכאורה מכוערים,והיה מחזק אותם בכמה הם יפים.ואז אותם אנשים היו מתמלאים אור.אור גדול.היו מוארים.אותם אנשים היו פתאום יפיי טוהר ויפיי מראה.כמה כוחות היו למילים שלו.כמה אהבה ללא גבולות.כמה רגישות.הוא היה הרב של הרחוב.כמו רבי לוי יצחק מברדיצ'ב להבדיל.רבי לוי יצחק היה הרב של הרשעים.האלה שרוצים לזרוק אותם ישר כשרואים אותם.רבי לוי יצחק לא עזב יהודי.לא משנה כמה הוא גונב ולא משנה כמה חטאים הוא עושה.כי מי יהיה הרב של הרשעים?!צריך רב כזה.ורבי לוי יצחק רצה דווקא אותם.דווקא את אלה שלא שמים לב אליהם.דווקא את אלה שמשפילים אותם.את אלה שמתנהגים אליהם רע.אךךך מוישלה גנב..מוישלה הוא איש טוב.בבפנים שלו הוא היה פלא גדול שרוצה טוב.לא משנה כמה הוא התכחש לזה.אני יודעת שהוא רצה טוב.רבי שלוימה היה להבדיל כמו רבי לוי יצחק.הוא ידע מי צריך אהבה.ידע מי צריך חיבוק ומילה טובה.ידע לתת את כל כולו.אךך רבי שלוימה אךךך.זה לא נגמר.רבי שלוימה קיים כאן.הוא פועל.ופספוס ענק שלא ראיתי אותו בחיים שלי.אם יש מישו שאני רוצה לראות עכשיו זה את רבי שלוימה.ולשתוק איתו.השתיקה הזאת אומרת הכל.
רבי שלוימה משנה חיים.הוא מרגיע את הלב השרוף.הוא מדליק את הלב שלי מחדש.מחדש.