היי
אז קיבלתי תנור יד שניה..
אפיתי איתו מגולגלות תמרים, זה תמיד 180 בערך 20 דקות...
ובתנור הזה. .אחרי 20 דקות התחתית היתה ממש בהירה ורכה אז הוספתי עוד ועוד זמן
עד שטיפה נהיה כהה
והיום שוב אפיתי לחמניות שאופה בד"כ 200 מעלות 20 דקות
ובתנור הזה, אחרי 20 דקות, הלמעלה נראה אפוי ומוכן אבל התחתית ממש בהירה!!
אז ישר העברתי לקו תחתון ואפיתי עוד רבע שעה עד שנהיה קצת כהה
אבל הלמעלה כבר הספיק להתקשות![]()
אפיתי על קו עליון תחתון
יודעים למה זה קורה??
ואם אנסה אולי מעכשיו אאפה רק בקו תחתון(בתקווה שיעזור..) זה בסדר או עדיף שלא?
אשמח לעזרה...
תודה רבה!
)
)

