כל מי שיש לו סיפור ואני מדגיש ודאי!! על ניסים שקרואנונימי (פותח)
מ/ובהתבדדויות גם שש שעות וגם פחות....וגם ניסים שקרו בעקבות ביקור אצל רבינו הקדוש. נשמח לשמוע. ועוד פעם סיפורים וודאיים ממקור ראשון .כי גם אני שמעתי

ממישהו ששמע מחבר שלו שראה אצל חבר שלו שידע וההמשך ידוע......
סיפור ממקור ראשון!אנונימי (פותח)
מהתבודדות של שש שעות אני יכולה לספר על עצמי איך  שבזכות זה השידוך שהיתי בו ועליו התבודדתי רץ והכל הלך בקלות ב"ה ותוך זמן קצר התחתנתי.... ועל אומן אצל רבינו הקדוש קורים ניסים מעל דרך הטבע, אנשים מתעוררים שם בתשוקה גדולה לה' יתברך ובחזרה אליו שזה בעצמו נס גדול!
שכוייעח עצום!! תודה על החיזוק!אזמרה...
שש שעות התבודדות...אוהבתותך
ברסלבער מושבע הקפיד לסוע מידי שנה בר"ה לרבנו. כמובן, שהחל מגיל חינוך, הוא צירף את בנו לנסיעה...
וכך, מידי שנה בשנה, היו השניים טסים, בד"כ אחרי הרבה ניסים ונפלאות, בעיקר בנושא הפיננסי...

בשנה האחרונה, הם פשוט לא השיגו כסף עבור שני כרטיסים, ולכן הוחלט שרק האב יסע.
הבן, לקח את העניין באופן מאד קשה, אך לא היה להוריו כ"כ אפשרויות אחרות...
ההורים מדברים ביניהם. מנסים למצוא מוצא... אך לשווא..
תוך כדי דיון בעניין, הם גם מגלים- שהבן נעלם.

כעבור כמה שעות, הבן חוזר. הוא מספר שהוא לא מוכן לוותר על נסיעה לרבנו, ולכן הלך לעשות שש שעות התבודדות, והוא בטוח שבעז"ה הוא אכן ייסע...

כעבור כמה ימים, האבא נסע לבקר קרובי משפחה אמידים שאינם שומרי תומ"צ. אחד מהקרובים, ניגש אליו, נותן לו ערימת שטרות מכובדת ואומר לו: אתה נוסע עוד מעט לרבנו, נכון? אני, לא יכול לסוע, במקום זה אני אשלם לך את הכרטיס...

נו, ומה עשה האבא? קנה לבן הצדיק, שהתבודד שש שעות, כרטיס לרבנו...

וואו!קראתיך
יש  לי איזה נס קטן שקרה לי באומן.

שהצלחתי שעות על גבי שעות לשבת ליד הציון ולהתפלל בלי הפסקה.
אולי זה יראה לכם מצחיק אבל בשבילי זה אחד הניסים!

שנזכה להתפלל ליד הציון הקדוש עוד הרבה פעמים!ובקרוב!
אמן!!
ככה תבנו את האמונה שלכם? על ניסים?golani
אני כבר הפסקתי... בעיקר בגלל שלדעתי 90 אחוז מסיפורי הניסים של היום הם לא נכונים.
מה זה משנה אם הם נכונים או לא?מאחורי הקו
בח"ה!

הרי ה' מסוגל להכל!..

סיפור יפה שקרה לי לא מזמן: הזמן הממוצע שלי באוטובוס (כשאני נוסעת לבית ספר שלי) הוא שלוש שעות ביום. כידוע- שירים שמושמעים באוטובוסים הם לא מהסוג המחובר מי-יודע-מה לקדושה. הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי מנסה לעקוף את הצלילים והמילים הלא נעימות, אבל קטונתי, אין אצלי אפשרות גדולה להתרכז במשך הזמן איכות הזה עם האוטובוס בדברים אחרים כשברקע יש שירים שלא מתיימרים יור מדי לעורר לקדושה(להלן-כפייה 'חילונית'). אז מה עושים- ביקשתי מה' שיעזור. ניסיתי לשמוע באוזניות, לקרוא ספר, ללמוד, לשנות מקום... אבל תמיד זה איכשהו מגיע לידי כך שאין מנוס מלהקשיב למילים החלולות שהרדיו מדחיס למוחותינו.
אז בוקר אחד, אני עולה ומתיישבת. הנהג הצדיק שם שירים ו... ניחשתם נכון! טראנסים של נ.נח על הבוקר!
בח"ה, אותו הבוקר התחיל לי בהודיה נפלאה לה' על הטובה, וכל הנסיעה ישבתי וחייכתי.
אז נכון שטראנסים זה גם לא שיא הקדושה אבל יש להם יתרון גדול על השירים של בד"כ... וה' הראה לנו מכוחו!
אז אין עניין לספר אותםgolani
לתת חיזוקים לאמונה על סמך שקרים זה דבר לא טוב.
גולני, יש לבסס את האמונה ויש לחזק אותהשמחה ואמונה
הניסים, מחזקים את האמונה בה'.
וגם נאמר וזה לא נכון, אז זה כמו 'משל' שבא להראות לנו עד כמה גדול ה'.

כלומר אתם בעד לפרסם סיפורי ניסים שקריים?!golani
נכון, לא מבססים כלום על ניסים..'ערבות הדדית'
בע"ה ית'

הקוצקר דיבר בחריפות על ניסים,  אבל!  יהודי עובד את ה' נס קטן פה ושם רק מחזק את האמונה.. לפחות אצלי.

נס? , יום שלישי, (נדלג על הנס איך בכלל הגעתי לשם..)  3 וחצי בלילה, סובארו אם חלונות שחורים (אסורה ע"פ חוק.) בעליה לצפת, נהג- דרוש, א'- צו מעצר מהצבא, ואני-'בדוקאי מוכרז', סכין עלי. ניסינו ליברוח ממנו לא הצלחנו במרכז צפת הוא עצר אותנו..

לקח תעודת זהות ואחרי חיפוש מקיף גם את הסכין שלי.. התחלנו להיתפלל, עשינו תשובה, ופשוט הלכתי להיתבודד בצד.. היה מה שהיה.. אני חוזר שמח ושר..  הנהג וא' קיבלו את התהודת זהות מחדש!!.. והחליטו ליסוע ולהיות בקשר איתי כי ג"כ אני יבלה בתחנה.. אמרתי חכו אני מקבל את הסכין והת.ז ונוסעים.. 10 דקות והשוטר מחזיר לי! 
לא נס גמור?...

משו יותר מפחיד שקרה לי..  ב"ה אני זוכה להיות פעם בחודש אצל צדיקים בצפון, בד"כ בניסים לגמרי. השבוע נסענו, החבר'ה לא רצו לכנס לאר"י אני חרפנתי אותם ועלינו אליו בחזור,קיצור ירדנו אני ועוד אחד- אני התעכבתי והגעתי לאחר 20 דקות לציון האר"י אחרי 5 דקות חבר שלי אמר לי שהוא יורד לבית יוסף- ושיעלה יאסוף אותי, הייתי 5 דקות לבד (בעבר הייתי הרבה לבד לפעמים לילה שלם..) פתאום הרגשתי פחד מטורף ושמישהו עומד לידי- חיפשתי היסתכלתי לא היה אפחד עברה לי מחשבה בראש 'תברח' וצמרמורות רצניות. צעקתי לחבר שלי, ואחרי חצי דקה הוא מגיע מתנשף- גם הוא אצל הבית יוסף חש אותו דבר- הוא אמר שכול פעם שהדלקתי נר (והרוח כיבתה) הוא ראה לידי דמות. ברחנו משם בריצה..(:   ...  

(ו2 הסיפורים זה לאחר שהייתי אצל רשב"י וביקשתי סימן למה ששאלתי..)
אגב, למה רוצים לעצור אותך?golani
ווואוו מטורף..שיח השדה..
נוהל "בדוקאי".'ערבות הדדית'אחרונה
בע"ה ית'

זה אומר ש-
אתה לא נימצא במקום בתמימות
אתה חשוד במעשה
עריכת חיפוש+ בחלק מהמיקרים עיכוב לתחנה
הצגת ת.ז ובדיקה במסוף המשטרתי
תחקור על מעשיך במקום.

יש את הנוהל הזה ליהודים צדיקים שפועלים רבות למען א"י. בעיקרון זה הוראה מגבוהה לקבלת "תואר" בדוקאי.

לא ידעתי שיש לי עד לפני שבועים. "ת.ז, בדוקאי!?! בוא בוא"
הילולת רבנו הקדושאשר ברא
מחפשת מקומות שעושים הילולה לרבנו עם עזרת נשים..
באיזה איזור בארץ?ברגוע
ירושליםאשר ברא
תבדקי על "חוט של חסד"שלג דאשתקד
בעבר היו עושים שמחה גדולה כיאה לחסידי ברסלב. הייתי שם לפני כ20 שנה וזה לא היה בישיבה בשמואל הנביא אלא במקום אחר (והרב ברלנד היה חוגג עם חסידיו במתחם של ישיבת עץ חיים, במרכז העיר). בקיצור כנראה בשל ריבוי המשתתפים הם שוכרים מקומות גדולים שיתאימו לאוכלוסייה
לא רוצה שום קשר לברלנדאשר ברא
התכוונתי לומרשלג דאשתקדאחרונה
שזה בערך מה שעשו הברסלבים. אני מתאר לעצמי שמי שאז הלך לרב ברלנד, היום נמצא אצל הרב הרוש וכדו.
געגועצאצא

וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...

יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו

ישר כוח על הזכות להיות בארץ ישראלפשוט אני..
שתזכה שרבנו יזמין אותך אליו בקרוב ממש!אשר בראאחרונה
אומן ראש השנההרשפון הנודד

מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?

סבסוד נסיעה לאומן בפעם הראשונהMza
שלום לכולם, בעבר היו כאלה שמסבסדים נסיעה לאומן למי שנוסע בפעם הראשונה)אני נסעתי לפני הרבה שנים עם סבסוד מלא) עכשיו בעלי גם רוצה לנסוע (בפעם הראשונה) ואני מחפשת מי שיסבסד לו.. מכירים מישהו כזה?
מחפשת שיעורים בליקוטי מוהר"ןרק להידבק בצדיק

היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!

ממליץ לקנות דיסק אונקי שיעורים של הרב טייכנרמבקש אמונה

אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל!  על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.

מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה

אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס" 

יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך 

להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי

תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס

תודה!רק להידבק בצדיק

השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?

כן. הכל מסודר שם בתיקיותמבקש אמונהאחרונה
אשמח אם אפשר לקשר אותישאלה.אחת

למשאית/ וואן , של נחמנים, עם רמקולים והכל. בשביל חבר.

תודות מראש.

תבוא בזמן רגיל כל ערב למרכזית קשה לפספסכְּקֶדֶםאחרונה
אשמח לשמוע מכם על הסיפור הנלצע

לפני שאשלח אגיד מה שאלתי  ובקשתי.

1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?

2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .

וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן

אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?

שכוייח...

אומןאשר ברא

אף פעם לא הייתי אצל רבנו.

ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..

קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.

ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.

האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?

כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.

רעיונות? מחשבות? הגיגים?

תודה!

אולי יעניין אותך