לאחר חקירה שלא הייתה מביישת את השבכ, נשברתי וסיפרתי לה:
האקרים איראניים פרצה אתמול למספר חברות גדולות, וגם לאתר הכרויות של להט''ב. הם מאיימים לפרסם את הנתונים שנלקחו מאותן החברות, ו... לפני שנים רבות, הרבה לפני שהכרתי אותך, הייתי רשום באתר הזה. הפרטים שהעליתי הם כמובן בדויים, אבל יש שם תמונת פנים שלי. אני מאוד מאוד חושש שהתמונה תתפרסם, וזה יפגע בך ובילדים... מספיק טיפש אחד שיראה את התמונה ויתחיל לספר לכולם, טיפש אחד יכול להרוס חיים שלמים.
הרי זה מה שקרה לי לפני שגורשתי מהבית. חבר אחד סיפר לאמא שלו, והיא כבר סיפרה לכל חברותיה בקהילה...
חשבתי שהיא תכעס עלי על כך שעשיתי משהו שיכול לסכן את המשפחה שלנו. חשבתי שהיא תוכיח אותי על כך שבכלל הייתי רשום לאתר הזה. לא כי זה האופי שלה, אלא כי זה מה שאדם סביר היה עושה.
אחחחח איזה לב ענק יש לאשתי. פשוט זהב.
היא מיד חיבקה אותי, ואמרה לי שאף אחד לא יכול לפגוע בה עם העבר שלי, כי היא הרי כבר מכירה אותו. אם בכל זאת המצב יהיה בלתי נסבל בעקבות פרסום התמונה, ''נעבור ביחד לאמריקה ונתחיל מחדש''.
זה לא שאני רוצה לעבור לאמריקה, כן?
אבל הידיעה שזה כל-כך פשוט לה שאני חלק מהמשפחה בטוב וברע, ששום דבר לא יכול לשנות את זה, שהיא תעדיף לעקור את המשפחה ממקומה מאשר לתת לי להיות בחרדה כ''כ גדולה - פשוט נחת.
שכוייח וכל טוב.