מה אתן עושות כשהתחלתן שבעה נקיים (הפסק, מוך, בדיקת בוקר ראשון נקיות..) ואז הופיעו כתמים וטפטופים - בהמשך היום הראשון..
לא בכמות אוסרת, "רק" על נייר טואלט, על תחתון פחות מגריס, על האסלה וכאלה.. - שאתן יודעות שאתן לא נקיות, אבל "בסדר" מבחינה הלכתית..
מבחינה הלכתית "נקיה" - אפשר לא להיאסר, לא להסתכל על נייר טואלט וכו..
מדגישה:
לא מדובר במצב של קושי מיוחד - אין כתמים בקביעות, רוב הסיכויים שהימים הבאים יהיו לגמרי נקיים, אין קושי היסטרי בלהיות אסורים עוד יום, לא מנסים להיכנס להריון, אין שום סיבה מיוחדת להיכנס "לפינות"..
אלא פשוט זה הדפוס של המחזור - שיש כמה שעות או אפילו יום נקי, ואז חוזר ה"סוף הסופי" של המחזור בצורה של עוד כמה כתמים וטפטופים קטנים..
רק אני המשוגעת שמעדיפה להתחיל בערב שוב מחדש שבעה נקיים ולדעת שהם באמת "שבעה" "נקיים" - גם במחיר של לאבד יום אחד של טהרה?
וזה באמת בנחת לנו מבחינה זוגית ונפשית (ברור שאם אשאל את בעלי גם הוא יחשוב כמוני שלחכות עוד יום ולדעת שהשבעה נקיים הם לגמרי נקיים - הוא חובב חומרות והידורים אז ברור שזה מה שיעדיף..) - הזוגיות שלנו יציבה ונבנית היטב גם כשאסורים..
אשמח שכל אלה שמרגישות ממש ההפך ממני (וכמובן שזה בסדר הלכתית וכו..) לא יעבירו ביקורת ויקטלו..
מחפשת לשמוע האם יש עוד כאלה שמרגישות כמוני..
באיזשהו מקום אני מוצאת את עצמי מתפללת שיגיע כתם ממש גדול שיאסור ואוכל בנחת להתחיל מחדש "באמת נקי", אפילו שברור לי שהלכתית זה בסדר גמור להמשיך כמו שאני..

)